През последните три години само ние от ПП-ДБ успяхме да

...
През последните три години само ние от ПП-ДБ успяхме да
Коментари Харесай

Николай Денков: Това е правителство, което дори не може да се нарече „завръщане в миналото“!

„ През последните три години единствено ние от ПП-ДБ успяхме да образуваме постоянни държавни управления, които осигуриха по-високи приходи на хората. Политическа поддръжка за приемането на редица закони. Ясни позиции на България на интернационалното поле и приемане на Шенген. За първи път в историята на България международната банка ни сложи в най-горната група на страните с високи приходи. И двете ни държавни управления бяха поддържа без сложни договаряния за техните предпочитани задания, за които получихме политическа поддръжка тук. “

Това разгласи от парламентарната естрада Николай Денков от ПП-ДБ , който първи взе думата по време на дебатите по структурата и състава на кабинета на малцинството, който оферират от ГЕРБ-СДС. И добави:

„ След това същите или част от тях ни смъкнаха. Това бяха цели за хората и бизнеса в България, а не за група доближени олигарси. Едва след приоритет ние започнахме договаряния за имената. Именно поради този метод и двете държавни управления на ПП-ДБ бяха сполучливи, макар пандемията, войната и офанзивите. Тези държавни управления придвижиха България към средноевропейските равнища, колкото предходните държавни управления на ГЕРБ за 12 години. “

Денков бе безапелационен, че през днешния ден ни се предлага държавно управление на ГЕРБ, което даже не може да се назова „ завръщане в предишното “ , тъй като в него има министри, провокирали огромните митинги през 2020 година и поради които човек се възпламени и почина във Варна. При тези му думи Бойко Борисов напусна пленарната зала.

„ Днес ни се предлага държавно управление от ГЕРБ, допълнено с няколко министри, доверени на Пеевски. Защо тъкмо тези министри?! Наистина ли ни оферират още веднъж същите министри със същите схеми, които провокираха митингите през 2020 година, както и министри от 2012 година, когато човек се възпламени и почина във Варна. Това ли е най-хубавото, което ГЕРБ  може да предложи на България през днешния ден?! Няма по какъв начин да подкрепим подобен кабинет, тъй като повече ни разделя! “ , уточни още някогашният министър председател. 

Росен Желязков: Предлагам държавно управление, което няма поддръжка даже и от плаващи болшинства!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР