През последните три години около Харви Уейнстейн е доста напечено.

...
През последните три години около Харви Уейнстейн е доста напечено.
Коментари Харесай

Харви Уейнстейн, Лорън Йънг и новите обвинения срещу продуцента

През последните три години към Харви Уейнстейн е много напечено. Продуцентът беше упрекнат от десетки дами, че през годините им е налагал полов тормоз.

Не чакаме делото против Уейнстейн да завърши скоро, като в последно време той се пробва да завоюва съжалението на съда с влошеното си здравословно положение.

Това обаче няма да му свърши работа, тъй като обвиняванията против него са в действителност съществени. Едно от тях идва от актрисата Лорън Йънг.

Йънг свидетелства в съда, че през 2013 година в хотел в Бевърли Хилс е била затворена в банята на хотелската стая на Уейнстейн дружно с негова другарка на име Калудия Салинас.

Салинас се е грижила за това вратата да бъде затворена, до момента в който продуцентът се е съблякал гол. След това е почнал да мастурбира, опипвайки дясната гърда на Йънг, написа CNN.

След като Харви Уейнстейн е еякулирал в забрадка, е излязъл от банята, оставяйки Лорън Йънг вцепенена. Тя твърди, че повода да се качи в стаята му е, че си е мислела, че ще разискват вероятно нейно присъединяване във филм. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР