През последните седмици видеа, в които две момчета пеят и

...
През последните седмици видеа, в които две момчета пеят и
Коментари Харесай

Кои са момчетата с китарите, които взривиха социалните мрежи?

През последните седмици видеа, в които две момчета пеят и свирят на китари, заваляха в онлайн пространството. Те събраха стотици хиляди реакции и лайкове, а момчетата незабавно се трансфораха в любимци на потребителите. Поканихме ги в малкия екран и по този начин доста бързо се трансфораха и в наши любимци.



Васил Желев и Филип Донков са едвам на по 14 години, само че геният им е неограничен. Васил е от Варна и е възпитаник в Хуманитарната гимназия " Константин Преславски ". Занимава се с музика от 6-годишен при вокален възпитател Мила Маврова. Филип пък е от София и учи в Национално музикално учебно заведение " Любомир Пипков ", свири на класическа китара от 9 години.

На въпроса по какъв начин са се срещнали те дават отговор:

" Запознахме се на центъра на Варна, преди 4 години и от този момент сме доста близки другари. Тази година ни пристигна мислено да седнем в парка и да посвирим. И по този начин, чисто неподготвено, без подготовки всичко започна``.

За момчетата постоянно музиката е била огромна част от животите им. Представят си и бъдещето им да е обвързвано с нея, а защо тъкмо мечтаят - гледайте във видеото:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР