През последните седмици се говори доста за Кристиано Роналдо и

...
През последните седмици се говори доста за Кристиано Роналдо и
Коментари Харесай

Снимката на Меси и Роналдо, за която всички говорят

През последните седмици се приказва много за Кристиано Роналдо и неговото бъдеще в Манчестър Юнайтед. А изявлението му с Пиърс Морган единствено ускори бурята към португалеца.
 Кристиано Роналдо, втората част от изявлението с Пиърс Морган, връзките му с Лео Меси и до каква възраст желае да играе
Кога счита да спре с футбола Роналдо

Португалецът има проект

Но през идващия месец всички ще се интересуват от това какво се случва в Катар и дали Роналдо ще успее да помогне на Португалия да завоюва Световното състезание по футбол. А същото в цялостна мощ важи и за Лео Меси и неговата Аржентина.

Но на фона на съперничеството на терена двамата взеха решение да обединят старания за рекламна акция на Louis Vuitton, озаглавена Victory is a State of Mind (Победата е положение на ума). Като част от акцията двамата бяха снимани по какъв начин играят шах върху чанта за пътешестване на Louis Vuitton.

Рекламната акция, ориентирана към куфарите за пътешестване на марката, е била снимана от фотографката Ани Лейбовиц. През годините и други футболисти са взели участие в реклами на френската първокласна марка. Сред тях са Пеле, Марадона и Зидан, пише Hypebeast.

И напълно обикновено общата фотография на двама от най-хубавите футболисти в света през последните 15 години провокира същински фурор в обществените мрежи. Голяма част просто ѝ се възхищаваха, до момента в който някои взеха решение да употребяват момента, с цел да я трансфорат в разнообразни мемета.
 Мондиал 2022, Кристиано Роналдо, Лео Меси и секси половинките на футболистите
Секси половинките на Мондиал 2022

Не единствено футболът ще бъде прелъстителен за гледане

Но от видеа зад кадър разбираме, че в действителност Кристиано Роналдо и Лео Меси изобщо не са били дружно на снимачната площадка. Те са били снимани от Лейбовиц изцяло настрана, а фотографията е съединена в следствие, написа DMARGE.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР