През последните седмици често четем за Мария Бакалова - 24-годишното

...
През последните седмици често четем за Мария Бакалова - 24-годишното
Коментари Харесай

СНИМКИ на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд

През последните седмици постоянно четем за Мария Бакалова - 24-годишното момиче от Бургас, което проби в Холивуд. Тя стана първата българка, номинирана за " Златен глобус " за ролята си на Тутар в " Борат 2 ", получи още влиятелни номинации, похвали от кинокритиците в Съединени американски щати и известни почитатели като Саша Барън Коен, с който си партнира в лентата, Кели Кларксън и Елън Дедженерис. Много считат, че младото момиче би трябвало да получи и " Оскар " за впечатляващото си осъществяване в продължението на " Борат ".
" Това е най-голямата ми наслада. Защото това дава вяра на доста българи и въобще на хората от Балканите, от Източна Европа. Те виждат, че фантазиите стават действителност и че всичко е допустимо! ", сподели Бакалова в шоуто на Елън Дедженерис.
И до момента в който на Запад сега тя е едно от най-горещите имена в киноиндустрията, в България Мария получи както позитивни мнения за работата си, по този начин и беше забъркана в скандал с учителя си Иван Добчев, който се изрече неласкаво за нея.
Коя в действителност е Мария преди " Борат 2 "?
Родена е на 4 юни 1996 година в Бургас. Като дете взема уроци по пеене и флейта. Впоследствие учи в Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Панчо Владигеров " в родния си град, компетентност актьорско майсторство за трагичен спектакъл и втора компетентност флейта. През 2019 година приключва НАТФИЗ в София в класа на проф. Иван Добчев. Има интерес към скандинавското кино и даже отпътува за Дания за къс интервал от време.
Участва в редица филми преди огромния си пробив в " Борат 2 ". Сред тях са българският " 12-a " (2017), " Трансгресия " – за ролята си печели премията за най-хубава актриса на фестивала за различен филм AltFF в Торонто през 2018 година и номинация на Queen Palm International Film Festival, " Бащата ", спечелил Големите награди на кинофестивалите в Карлови Вари (2019) и Триест (2020) и други Снимала се е и в няколко епизода на бургаския уебсериал – " Типично ".

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР