През последните седмици Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) и Tradecurve

...
През последните седмици Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) и Tradecurve
Коментари Харесай

Може ли Binance Coin да отбележи възход? Инвестиралите в Cardano се прехвърлят към Tradecurve

През последните седмици Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) и Tradecurve бяха съществени заглавия, само че по разнообразни аргументи. Както BNB, по този начин и ADA плават в горещи води. 

От друга страна, Tradecurve (TCRV), нов план, сграбчи вниманието по време на предварителната си продажба заради капацитета си да поведе идващия бичи пазар.  

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve < <

Австралийските управляващи претърсват офиси на Binance (BNB)

Напоследък Binance е в новините, само че по отрицателни аргументи. След Съединени американски щати и някои европейски страни, Binance в този момент е изправена пред проблеми в Австралия. Съобщава се, че австралийският регулаторен орган за скъпи бумаги е претърсил офисите на компанията в страната.



Тези непрекъснати мечи събития са предизвикали спад от към 1% в пазарната стойност на Binance Coin (BNB) през последните 30 дни. Към момента на писане на публикацията Binance се търгува за $243. Междувременно Binance разгласи прекъсването на депозитите и тегленията за редица токени, свързани с Multichain.

Cardano (ADA) отбелязва годишен растеж на TVL

Въпреки че общите пазарни условия наподобяват мечи, общността на Cardano (ADA) откри нещо, за което да се зарадва. Според последните данни от DefiLlama общата заключена стойност (TVL) на Cardano се е нараснала до $182 милиона.

Скокът на TVL отразява възходящото приемане на dApps, основани на блокчейна на Cardano.  

Все по-широкото приемане на Cardano обаче не се отразява в придвижването на цената му. Пазарната цена на Cardano се е покачила с повече от 15% през последните 30 дни.  

В резултат на това Cardano понастоящем се търгува на цена от $0.31. Според специалистите вложителите са станали мощно обезпокоени от Cardano, откакто Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) отбелязя ADA като скъпа книга, а някои тържища оповестиха изключването ѝ от листата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР