През последните почти 15 години Marvel показаха, че супергероите могат

...
През последните почти 15 години Marvel показаха, че супергероите могат
Коментари Харесай

Големите планове за възстановяването на DC

През последните съвсем 15 години Marvel демонстрираха, че супергероите могат да бъдат даже по-голяма златна кокошка, в сравнение с някой си е мислел преди този момент.
 Batgirl, Waner Bros. и решението на компанията да се откаже от кино лентата за Батгърл
Филмът за 90 милиона, който няма да види бял свят

Интересното решение на Waner Bros. за Batgirl

За тези години те се отличаваха от огромните си съперници от DC с това, че правеха дълготрайни проекти и структурираха филмите си. Също по този начин ги обвързваха посред им.

През всички тези години от DC не са стояли със скръстени ръце и вложиха в нови филми. Но триумфите им бяха надалеч от тези на Marvel. През последните няколко години се вижда лека смяна в метода, а със сливането на Warner Bros. и Discovery може тя да не е толкоз лека.
 Дейвид Заслав

Дейвид Заслав

Дейвид Заслав към този момент управлява парада и стартира да взима тежки решение. Като това студиото да се откаже от кино лентата за Батгърл, за който са похарчили към 90 милиона $, тъй като просто не е задоволително добър за огромен екран.

От The Hollywood Reporter разбираме, че по време на среща с акционерите Заслав е декларирал, че всички в Warner Bros и Discovery се вълнуват за идните филми на DC - " Черния Адам ", " Шазам! Яростта на боговете " и The Flash.

Но все пак ще създадат тотална реорганизация на системата си. И по този начин ще има екип, който да се концентрира напълно върху DC и супергероите. Дейвид Заслав даже твърди, че ще има 10-годишен проект, който да бъде следван.

Изпълнителният шеф даже е направил съпоставяне със структурата на Marvel, която Кевин Файги и Боб Айгър са трансформирали в работеща за Marvel. Като има вяра, че за DC може да се сътвори нещо сходно, което да е даже по-добро и стабилно.

" Няма да разпространяваме нито един филм, преди да е изцяло подготвен.... DC е нещо, което можем да създадем още по-добро ", добавя Заслав. Той също по този начин е затвърдил, че студиото ще се концентрира напълно върху стартирането на огромните филми по кината. Като не изключва някои от тях да се появят в стрийминг платформата по-рано от други.

Шазам ще си навлече яростта на боговете

Ето какво ни подсказва филмовият откъс на " Шазам! Яростта на боговете "

От The Hollywood Reporter напомнят, че преди пандемията кината изискваха извънреден прозорец от сред 74 и 90 дни, през които студията нямаха право да популяризират филмите си другаде. Но това се промени, а сега Universal даже са сключили договорка с огромните вериги, че в случай че даде филм завоюва по-малко от 50 милиона $ при дебюта си, могат да го пуснат за стрийминг след две или три седмици.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР