През последните осем години Камерън Диас реши да прекъсне работата

...
През последните осем години Камерън Диас реши да прекъсне работата
Коментари Харесай

Била ли е муле Камерън Диас

През последните осем години Камерън Диас реши да прекъсне работата и да се отдаде на фамилията си. Но след тази дълга отмора е подготвена скоро още веднъж да се завърне на снимачната площадка.
 Камерън Диас, Джейми Фокс, Back in Action и новината за завръщането на актрисата към киното
Камерън Диас се завръща

Пенсията не е за всеки

Знаем в кой филм, само че към момента не знаем по кое време тъкмо ще се случи това. И до момента в който чакаме да разберем, научаваме други забавни детайлности към актрисата. Всеки почитател на киното знае, че преди да стане актриса, Диас е била модел.

Тези години са били изпълнени също с доста забавни истории и моменти. В подкаста Second Life Камерън Диас, че началото на 90-те години на предишния, когато е била в Париж, само че кариерата ѝ на модел не се е развивала добре, е получила странна работа.
 Снимка 572880

Било ѝ е връчено куфарче, което е трябвало от Париж да придвижи до Мароко. То е било заключено и тя е съвсем уверена, че в него е имало опиати, а тя се е явила в ролята на муле.

Най-странното е, че е била цяла година във френската столица, само че това необичайно пътешестване до Мароко е било единственият ѝ стихотворец ангажимент за този интервал, написа Yahoo Entertainment. Едва ли Камерън Диас си спомня с носталгия тези години, само че пък е реалност, че звездата ѝ в Холивуд изгря доста бързо с помощта на ролята ѝ в " Маската " с Джим Кери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР