През последните няколко седмици упорито се говори за Григор Димитров

...
През последните няколко седмици упорито се говори за Григор Димитров
Коментари Харесай

Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня

През последните няколко седмици настойчиво се приказва за Григор Димитров и връзката му с румънската актриса и модел Мадалина Геня. Истината обаче е, че и двамата непрестанно дават мотив за това.
 Григор Димитров и Мадалина Геня към този момент не се крият
Григор Димитров и Мадалина Геня към този момент не се крият

Хванати в крачка

Откакто въпросната дама няколко пъти беше засичана на тенис мачове на Григор Димитров и двамата споделиха няколко общи вечери, в обществените мрежи започнаха да зачестяват постовете им със закачки и любовни послания.

След провокативната секси фотосесия на двамата, която както мистериозно се появи, по този начин и изчезна от профилите им, в този момент Григор и Мадалина не престават да се изясняват в обич един към различен. Григор Димитров употребява успеха си над Роберто Карбайес Баена на шампионата в Женева, с цел да насочи благ жест към новата си другарка.
 Снимка 619591

По традиция след тенис мач спечелилият оставя подпис на една от камерите, а Димитров употребява шанса с изключение на подписа си да напише " обич " на италиански. Малко след края на мача Геня показа фотография от подписа на българина и написа: " Гордея се с теб, обич. " Тук е значимо да споменем, че италианският от страна на българския тенисист по никакъв начин не е инцидентен. Мадалина Геня е с румънски генезис, само че от доста години живее в Италия.
 Загадъчната секси фотосесия на Григор Димитров и Мадалина Геня
Когато Григор Димитров и Мадалина Геня захвърлят облекла и задръжки

Мистериозните фотоси на румънската актриса и родния тенисист

Освен този жест на Григор, преди броени дни Мадалина Геня показа в стори едно видео, на което виждаме по какъв начин една птица безусловно се вози върху гърба на друга в небето. " Ти и аз. Ти правиш невъзможното допустимо, Григор Димитров ", написа красивата румънка.

Малко след нейната публукация българският тенисист показа в своите сторита клипчето, като добави: " Магията е във въздуха с теб, Мадалина Геня ", добавяйки сърце и пет. Не сме сигурни цифра пет както значи, само че допускаме, че може да става дума за пет месеца, откогато са дружно.
 Снимка 619589

Не можем да отречем, че за пръв път от доста време насам Григор Димитров е толкоз открит и проявяващ връзката си. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, българският тенисист не си позволяваше такива закачки и потвърждение на възприятията в обществените мрежи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР