През последните няколко месеца BMW усилено показва снимки и видеа

...
През последните няколко месеца BMW усилено показва снимки и видеа
Коментари Харесай

BMW показва практичното М3 през следващия месец?

През последните няколко месеца BMW интензивно демонстрира фотоси и видеа на първото по рода си М3 комби, до момента в който почитателите с неспокойствие чакат премиерата на модела. На пръв взор, покритата с маскировъчен камуфлаж кола наподобява подготвена за дебют, само че от баварската марка към момента не разкриват по-практичната версия на М3 и М4. Сега близки до марката източници настояват, че формалната премиера на М3 Touring ще се състои през идващия месец, разкриват от BMWBlog.
`BMW

Според информацията, спортното комби ще бъде показано в края на месец юни, като това най-вероятно ще се случи след 21 юни. Все още няма публично удостоверение от BMW, само че съдейки по това, че моделът наподобява изцяло подготвен за серийно произвеждане, то скорошната дата въобще не е изненадваща.
`BMW

Комбито ще наследи дизайна на М3 и М4 с по-големите решетки в предната част, по-широки калници и нападателни брони. Окачването също ще е сходно на това при седана и купето, само че евентуално с нови настройки, а добре познатият 3.0-литров бензинов мотор ще работи под предния похлупак. Комбито евентуално ще се предлага само със задвижване на четирите колела и автоматизирана трансмисия. Очаква се М3 Touring да генерира 510 конски сили и 650 нютон метра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР