През последните няколко месеца Бела Хадид не спира да ни

През последните няколко месеца Бела Хадид не спира да ни ...

Когато Бела Хадид не е толкова съвършена.


През последните няколко месеца Бела Хадид не спира да ни пуска секси снимки по бански. Слабост ни е тя и никога не сме крили пристрастието си към съвършения ѝ външен вид.

Някои от феновете ѝ обаче не са като нас и намират Бела за не е чак толкова перфектна. Като доказателство в своя полза те сочат последните снимки на модела в Instagram.

Бела качи няколко кадри по бански, от които ние не можем да откъснем очи - и заради изрязаното горнище на модела, което не скрива особено добре гърдите ѝ. Повод за коментарите обаче се оказаха не бюстът на Бела, а нейният корем.

View this post on Instagram
A post shared by Bella (@bellahadid) on May 21, 2020 at 2:57pm PDT

Много от последователите ѝ в Instagram изразиха мнение, че на въпросните снимки той не изглежда така стегнат, както по принцип са свикнали да го виждат. Някои дори написаха, че домашната изолация очевидно ѝ се е отразила негативно и тя е позанемарила външния си вид.

Добре, признаваме, виждали сме и снимки, на които коремът на Бела изглежда по-добре. Но предвид перфектните ѝ гърди, въобще не ни е минавало през ума да коментираме "несъвършения" ѝ корем.
Бела Хадид, Vogue Италия и секси фотосесията на модела от вкъщи
Секси работата на Бела Хадид от вкъщи

Думи нямаме

Източник: lifestyle.bg