През последните няколко месеца Бела Хадид не спира да ни

...
През последните няколко месеца Бела Хадид не спира да ни
Коментари Харесай

Когато Бела Хадид не е толкова съвършена

През последните няколко месеца Бела Хадид не стопира да ни пуска секси фотоси по бански. Слабост ни е тя и в никакъв случай не сме крили пристрастието си към съвършения ѝ външен тип.

Някои от почитателите ѝ обаче не са като нас и намират Бела за не е чак толкоз съвършена. Като доказателство в своя изгода те сочат последните фотоси на модела в Instagram.

Бела качи няколко фрагменти по бански, от които ние не можем да откъснем очи - и поради изрязаното горнище на модела, което не скрива изключително добре гърдите ѝ. Повод за мненията обаче се оказаха не бюстът на Бела, а нейният стомах.

View this post on Instagram
A post shared by Bella (@bellahadid) on May 21, 2020 at 2:57pm PDT

Много от почитателите ѝ в Instagram показаха мнение, че на въпросните фотоси той не наподобява по този начин стегнат, както по принцип са привикнали да го виждат. Някои даже написаха, че домашната изолираност явно ѝ се е отразила отрицателно и тя е позанемарила външния си тип.

Добре, признаваме, виждали сме и фотоси, на които коремът на Бела наподобява по-добре. Но поради съвършените ѝ гърди, изобщо не ни е минавало през мозъка да разясняваме " несъвършения " ѝ стомах.
 Бела Хадид, Vogue Италия и секси фотосесията на модела от у дома
Секси работата на Бела Хадид от у дома

Думи нямаме
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР