През последните няколко години смартфоните на ASUS са ясно категоризирани.

...
През последните няколко години смартфоните на ASUS са ясно категоризирани.
Коментари Харесай

Изтекоха спецификациите и дизайна на очаквания флагман ASUS Zenfone 11 Ultra

През последните няколко години смарт телефоните на ASUS са ясно категоризирани. Линията Zenfone се състои от компактни флагмани, а устройствата ROG Phone са по-големи, предопределени за геймъри устройства. Изглежда, че тазгодишната линия Zenfone ще включва смарт телефон с извънредно огромен екран. Става дума за Zenfone 11 Ultra, чиито рендери и спецификации се появиха онлайн тази седмица.

От името на устройството излиза наяве, че Zenfone 11 Ultra евентуално ще бъде по-голяма версия на Zenfone 11. По отношение на дизайна устройството съвсем напълно повтаря външния тип на ROG Phone 8. Заедно с рендерите на опаковката и на самия смарт телефон в интернет се появиха и подробни спецификации на бъдещото устройство.

Според източника Zenfone 11 Ultra ще разполага с 6,78-инчов AMOLED LTPO екран с поддръжка на разграничителна дарба 2400 × 1080 пиксела и 144 Hz периодичност на освежаване. (ROG Phone 8 употребява панел със 165 Hz периодичност на опресняване). В горната част на екрана ще има отвор, в който ще се обитава 32-мегапикселова селфи камера. Що се отнася до главната камера, Zenfone 11 Ultra ще разполага с тройна камера, състояща се от 50-мегапикселов датчик Sony IMX890, модул с 32-мегапикселов телефото обектив и 13-мегапикселов широкоъгълен модул.

Съобщава се също, че Zenfоne 11 Ultra ще бъде задвижван от флагманския процесор Snapdragon 8 Gen 3 на Qualcomm в композиция с 16 GB LPDDRX RAM и 512 GB UFS 4.0 флаш памет. Автономността му ще се обезпечава от 5500 mAh батерия с поддръжка на кабелно зареждане до 65 W и безжично зареждане до 15 W. Смартфонът ще се предлага в черни, сини, сиви, зелени и оранжеви цветови разновидности на корпуса. Кога тъкмо Asus възнамерява да показа Zenfоnе 11 Ultra и какъв брой ще коства към момента не е известно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР