През последните няколко години Ребел Уилсън става все по-открита за

...
През последните няколко години Ребел Уилсън става все по-открита за
Коментари Харесай

Ребел Уилсън с изненадващи разкрития за загубата на девствеността си

През последните няколко години Ребел Уилсън става все по-открита за персоналния си живот и това несъмнено радва почитателите ѝ, тъй като е необичайност някой от Холивуд да споделя толкоз персонални неща.
 Ребел Уилсън искрено за продължаващата битка с килограмите
Ребел Уилсън и килограмите - битката продължава

Защо актрисата споделя, че се усеща “зле за себе си ”

Едно от новите откровения и разкрития на 44-годишната актриса е обвързвано с интимния ѝ живот. Пред People Уилсън споделя, че е изгубила девствеността си на 35-годишна възраст.

Актрисата разяснява, че е описала тази история в идния си мемоар Rebel Rising и като цяло прави това разобличаване, с цел да вдъхне убеденост на младежите, че не е наложително всеки да прави секс за първи път още като тинейджър.

" Хората могат да изчакат, до момента в който станат подготвени, или до момента в който станат малко по-зрели ", споделя още тя. Ребел Уилсън счита, че откровенията ѝ за секса би трябвало да бъдат прегледани като позитивно известие към младите. 

Тя си дава сметка, несъмнено, че не всеки би трябвало да чака да стане на 30, с цел да загуби девствеността си, само че не би трябвало и да изпитва напън и напрежение да го направи, когато е млад. Уилсън не крие, че като тинейджър е отбягвала темата, тъй като се е чувствала засрамена от нея.

Тя даже е излъгала някои от най-хубавите си другари, че е правила секс още на 23, с цел да избегне по този метод спомагателни въпроси, които са я карали да се усеща неловко. С напредването на възрастта пък Ребел Уилсън си е дала късмет да опознае и разкрие повече сексуалността си.
 Ребел Уилсън, Рамона Агума, Ройс Лилиан и по какъв начин се усеща като майка актрисата
Емоционалната и предизвикателна роля на Ребел Уилсън

Не, не е кино

В момента тя е сгодена за дизайнерката Рамона Агрума, а през 2022 година посредством сурогатна майка на бял свят се появи и тяхното дете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР