През последните няколко години на Деми Ловато въобще не й

...
През последните няколко години на Деми Ловато въобще не й
Коментари Харесай

Има ли връзка Деми Ловато

През последните няколко години на Деми Ловато изобщо не й беше елементарно - и това го знае съвсем всеки. Не, не щеш ли и на нейната улица май ще изгрее слънце. Стискаме палци, тъй като в този момент певицата е по-щастлива от всеки път, а причина е новата страница, която в живота си. Главният провинен, несъмнено, е любовта.
 Деми Ловато, “Skin of My Teeth”, Holy Fvck и по какъв начин продължава борбата с опиатите за певицата, до момента в който записва новия си албум
Как продължава борбата с опиатите за Деми Ловато

Всичко в името на кариерата

Изпълнителката на " Sorry Not Sorry " има нов романс със собствен сътрудник. Човек, непосредствен до Деми разкрива пред People, че в този момент тя се среща с музикант.

" Тя е в действителност щастлива и в здрава връзка ", споделя източникът и акцентира: " Той е страховит човек. "

В момента 29-годишната певица работи интензивно върху осмия й студиен албум Holy Fvck. Той би трябвало да съдържа 16 песни, от който към този момент излязоха два сингъла - " Skin of My Teeth " и " Substance ".

По-рано тази година Ловато изрично съобщи, че в никакъв случай не е била по-сигурна в себе си и музиката, която прави. А изборът на име на албума го потвърждава с цялостна мощ.

Пред Rolling Stone изпълнителката приказва изцяло искрено за издаването на " fiimy (f..k it, miss you) ", колаборация с Матю Кома от групата Winnetka Bowling League. И се оказва, че парчето е въодушевено от действителния живот. " Направихме песента при започване на предходната година, тъй че мина известно време. Днес се усещам добре сама, само че несъмнено имах своя печален миг, сигурно ", споделя тя през февруари.

" Понякога пиша песни и до момента в който ги пусна, съм със напълно друго мислене. Независимо от това, в даден миг това бяха откровените думи, идващи от сърцето ми, от мястото, където бях в този миг, " споделя тя. " Никога не подценявам предишното и това по какъв начин съм се чувствала тогава. Нося текстовете на песните си като почетен знак: " Да, това е, през което съм предходна. "

Междувременно, да се усеща добре в кожата и си сама, е нещо, което Деми научава по време на пандемията.

" Станах по-сигурна в индивида, който съм. Беше време, което трябваше да прекарам сама, тъй като се усещам по този начин, като че ли целият ми живот - добре, не целия, само че откогато започнах да излизам с някого - постоянно се срещах с някого или бях във връзка. Последните две години бяха в действителност трансформиращи за мен. "
 Деми Ловато, половата ѝ ориентировка и новата смяна в местоименията, с които се дефинира
Неочаквана смяна за Деми Ловато

Нови решения за половата ѝ ориентировка

През март 2021 година Ловато направи и огромно разобличаване пред почитателите си. По време на епизод на подкаста The Joe Rogan Experience тя съобщи, че е пансексуална. " Сега съм толкоз гъвкава и част от повода за това е, че бях супер затворена ", споделя тогава пред водещия. " Чух някой да назовава LGBTQIA+ общността азбучна мафия. Аз съм част от азбучната мафия и се гордея. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР