През последните няколко години, когато стане дума за Джони Деп,

...
През последните няколко години, когато стане дума за Джони Деп,
Коментари Харесай

Какво ще направи Джони Деп за първи път от 25 години

През последните няколко години, когато стане дума за Джони Деп , то рядко е обвързвано с нещо позитивно към работата му. Просто тъй като делата и разправиите с Амбър Хърд взимат превес.
 Джони Деп, Dior, Savage и по какъв начин артистът още веднъж става рекламно лице на парфюма
Джони Деп назад и в тази игра

За какво го ангажира Dior

Но в този момент наподобява, че кариерата на артиста още веднъж може да бъде възродена. От The Hollywood Reporter разбираме, че Деп още веднъж ще се завърне на снимачната площадка, само че този път не като артист, а като режисьор. Нещо, което не е правил от цели 25 години.

Режисьорският си дебют Джони Деп направи през 1997 година със " Смелия ", в който режисира, с изключение на себе си, и Марлон Брандо. Сега, 25 години по-късно, още веднъж ще седне на режисьорския стол, само че този път, с цел да режисира Ал Пачино в Modigliani .

Филмът е основан на режисура и ще се концентрира върху италианският художник и ваятел Амедео Модилиани . Ще се върнем обратно във времето през далечната 1916 година в Париж, където Модилиани ще успее да преобърне живота и кариерата си за едвам 48 часа. И от неуспех да се трансформира в легенда.
 Джони Деп, Friends and Heroes и по какъв начин артистът продаде свои картини на известни персони
Милионите, които Джони Деп завоюва за часове

Наистина гений за милиони има този човек

Снимките на Modigliani се чака да стартират напролет на 2023 година в Европа. В изказване Ал Пачино споделя, че от няколко години желае да реализира този план дружно с Джони Деп и той му е доста драговолно, тъй като обожава пиесата. Иначе, сега Деп е ангажиран със фотосите на френския Jeanne du Barry, където ще изиграе крал Луи XV - първата му роля от три години насам.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР