През последните няколко години електрическите скутери навлязоха в Европа и

...
През последните няколко години електрическите скутери навлязоха в Европа и
Коментари Харесай

Електрическият скутер Kugoo S1: най-мощният конкурент на Xiaomi M365

През последните няколко години електрическите скутери навлязоха в Европа и последователно се употребяват като персонални транспортни средства. Те неизбежно ще се трансфорат в неразделна част от нашето всекидневие, тъй като са комфортни, бързи и екологични. Но по-популярните електрически скутери на множеството производители станаха прекомерно стандартни, в това число и скутерът Xiaomi M365, при който дизайнът и функционалността се обновяват прекомерно постепенно. Новият електрически скутер Kugoo S1 се създава от един от най-популярните китайски производители на скутери. Той предлага редица нови функционалности и усъвършенствания, с които компенсира дефицита на скутери на пазара към сегашен ден. Компанията Kugoo разполага със личен склад в Полша, който предлага бърза безмитна доставка. В Полша се намира и сервиза на Kugoo.



Електрическият скутер Kugoo S1 се състои от четири съществени модула: екран, табло, мотор и блок с акумулаторни акумулатори. Потребителите могат напълно елементарно да изваждат, ремонтират и конфигурират тези модули. Възможен е ъпгрейд и персонализиране на скутера – инсталиране на GPS, слагане на представители и така нататък Има доста други съвсем фантастични хрумвания, които производителят продължава да създава.

Скутерът Kugoo S1 предлага доста благоприятни условия и непосредствено се конкурира с другите електрически скутери на пазара, в това число и с Xiaomi M365. Новият Kugoo S1 даже е по-добър:
Използва се мощен 350 W електрически мотор, с който елементарно се преодоляват и най-стръмните наклони. Той е доста по-добър от 250 W електромотор на M365.След 4 часово зареждане пробегът на скутера е 30 км, а в случай че лидерът е по-лек, пробегът доближава 35-40 кмЗа разлика от M365 с предел до 100 кг, Kugoo S1 може да транспортира до 120 кг потребен товарLCD дисплеят демонстрира в действително време скоростта, километрите, времето, мощността, напрежението и така нататък Това значи, че към този момент не се постанова да вадите смарт телефона, с цел да ревизирате тези данниСкутерът Kugoo S1 има три скорости: за 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Потребителят елементарно може да ги превключи по електронен път и да избере най-подходящата скорост според от пътните условия. Това дава доста по-голяма сигурност при напредването.Височината на скутера може да се трансформира и да се настрои на 930 мм, 1070 мм или 1160 мм, като по тази метод пътуването е доста комфортно.Кормилото се сгъва и по този метод електрическият скутер заема по-малко място в сгънато положение

Електрическият скутер Kugoo S1 може да бъде закупен оттукЕлектронен ваучър за потребление на отстъпката: WAQDZNDZЦена: $329,99 / €287,49
Доставката се реализира от полския склад на компанията Kugoo. Самата доставка е безвъзмездна, безмитна и бърза. Сервизът за обслужване на електрическите скутери на компанията също се намира в Полша.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР