През последните няколко дни всички говорят за решението на Сами

...
През последните няколко дни всички говорят за решението на Сами
Коментари Харесай

Мартин Шийн съжалява, че е приел сценичното си име

През последните няколко дни всички приказват за решението на Сами Шийн - 18-годишната щерка на Чарли Шийн, да си направи профил в OnlyFans.

Бащата на Чарли Шийн обаче не разяснява дейностите на внучката си, а приказва за нещо друго, което го изтезава. Рамон Естевес, както е същинското му име, споделя, че доста съжалява, тъй като при започване на кариерата си е решил да одобри театралното си име.



Шийн споделя, че по този начин и не е трансформирал името си публично и законово. Но макар всички тези години, 81-годишният Мартин Шийн споделя, че съжалява за това си решение и че не е имал куража и знанията да отстоява вижданията си.

Актьорът добавя, че преди години не е знаел, че синовете му също желаят да стават артисти, тъй като е бил прекомерно ангажиран и замечтан по личната си кариера. Ето за какво не е съумял да повлияе на Чарли Шийн да не предава рожденото си име.



Но пък е посъветвал другия си наследник – Емилио Естевес, да не го прави. Мартин твърди, че сътрудникът на Емилио го е съветвал да одобри семейството Шийн и да се показва с нея, само че тогава той е отказали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР