През последните няколко дни в са постъпили десетки сигнали за

...
През последните няколко дни в са постъпили десетки сигнали за
Коментари Харесай

Скандално: Десетки сигнали за натиск над служители в тотото

През последните няколко дни в са постъпили десетки сигнали за нерегламентирани дейности на длъжностни лица от Държавно дружество “Български състезателен тотализатор”, оповестяват от пресцентъра на спортното ведомство.
Според сигналите, длъжностни лица оказват напън над чиновници на БСТ в цялата страна, принуждавайки ги да подписват избрани заявления. Срещу работещите в системата на тотализатора се насочат и закани за репресии и уволнения.
Министърът на младежта и спорта моли към успокоение и подсигурява, че ще бъдат подхванати всички нужни законови дейности, с цел да бъде предпазен всеки един чиновник на Българския състезателен тотализатор.
В ММС са подадени сигнали и за преустановяване на контракти на чиновници на БСТ против погашение на компенсации. Считаме, че сходни дейности се правят за нанасяне на щета на бюджета на тотализатора, както и на целия български спорт.
Екипът на Министерството на младежта и спорта стартира инспекция на всеки обособен сигнал с способените проверяващи държавни органи. При открити противозаконни дейности ще бъде търсена съответната отговорност.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР