През последните няколко дни се говори много за Дженифър Лопес

...
През последните няколко дни се говори много за Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Известна е в цял свят, скоро тя разкри обаче дали е ревнива

През последните няколко дни се приказва доста за Дженифър Лопес и за това си има добра причина. След години, в които не бе издавала нова музика, певицата най-сетне пусна албума си This is Me... Now, който, както проличава по заглавието, е продължение на This Is Me... Then от 2002 година Това, което сплотява двата плана, е тематиката за любовта, която Джей Ло и Бен Афлек преоткриха преди няколко години.

Новият албум на певицата към този момент излезе, а едно от предаването, в които гостува, с цел да го промотира, е Today Show with Hoda and Jenna.

По време на интервюто Дженифър Лопес и водещата са изиграли игра, въодушевена от името на двата албума. Целта е била двете да дават отговор на въпроси, като избират дали отговора се отнася за тях " преди " или " в този момент ".

Един от въпросите, заложени на певицата, е бил дали " ревнува, в случай че някой смъква половинката ти ". Без да се поколебава доста, тя подвига табелката с надпис " в този момент ".

" Не си играйте с мен ", допълва Джей Ло с провокационен взор, предава lifestyle.bg.

Водещата обаче не оставя нещата просто по този начин и я пита какво би направила, в случай че някой стартира да флиртува с Бен Афлек.

" Знаете ли, бих им дала да схванат по доста грациозен дамски метод да правят отстъпка ", умерено споделя певицата.

Въпреки че за нея не се е говорило да е влизала в разправии с дами във връзка с Бен Афлек, въпреки всичко се твърди, че го ревнува от някогашната му съпруга Дженифър Гарнър.

Но Дженифър Лопес преди е казвала, че почита родителските отговорности на брачна половинка си към децата му от предходния брак.

" Не мога да изпитвам повече почитание към Бен като татко, родител и човек ", споделя певицата пред People преди време, когато се заприказва, че е смутена поради връзките на артиста с Гарнър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР