През последните няколко дни се говори много за Дженифър Лопес

...
През последните няколко дни се говори много за Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Ревнува ли Дженифър Лопес Бен Афлек от други жени

През последните няколко дни се приказва доста за Дженифър Лопес и за това си има добра причина. След години, в които не бе издавала нова музика, певицата най-сетне пусна албума си This is Me... Now, който, както проличава по заглавието, е продължение на This Is Me... Then от 2002 година Това, което сплотява двата плана, е тематиката за любовта, която Джей Ло и Бен Афлек преоткриха преди няколко години.
 Дженифър Лопес искрено за раздялата с Бен Афлек и краят на музикалната си кариера
Дженифър Лопес по-откровена от всеки път - за раздялата с Бен Афлек и за края на кариерата си

Певицата се връща към най-болезнените си мемоари

Новият албум на певицата към този момент излезе, а едно от предаването, в които гостува, с цел да го промотира, е Today Show with Hoda and Jenna.

По време на изявлението  и водещата са изиграли игра, въодушевена от името на двата албума. Целта е била двете да дават отговор на въпроси, като избират дали отговора се отнася за тях " преди " или " в този момент ".

Един от въпросите, заложени на певицата, е бил дали " ревнува, в случай че някой смъква половинката ти ". Без да се поколебава доста, тя подвига табелката с надпис " в този момент ".

" Не си играйте с мен ", добавя  с провокационен взор.

Jennifer Lopez and Hoda play a game called " This Is Me… Now, or Then? " that has answering rapid fire questions about everything from wearing crop tops to staying up past midnight!
— TODAY with Hoda & Jenna (@HodaAndJenna)
Водещата обаче не оставя нещата просто по този начин и я пита какво би направила, в случай че някой стартира да флиртува с.

" Знаете ли, бих им дала да схванат по доста грациозен дамски метод да правят отстъпка ", умерено споделя певицата.

Въпреки че за нея не се е говорило да е влизала в разправии с дами във връзка с Бен Афлек, въпреки всичко се твърди, че го ревнува от някогашната му брачна половинка.

Но  преди е казвала, че почита родителските отговорности на брачна половинка си към децата му от предходния брак.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек за Супербоул 2024 - занимателната реклама на Dunkin’ Donuts
Когато на Джей Ло ѝ стане неловко от Бен Афлек

Определено съумяха да ни разсмеят

" Не мога да изпитвам повече почитание към Бен като татко, родител и човек ", споделя певицата пред People преди време, когато се заприказва, че е смутена поради връзките на артиста с Гарнър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР