През последните няколко дни от миналата седмица ентусиазмът около криптовалутата

...
През последните няколко дни от миналата седмица ентусиазмът около криптовалутата
Коментари Харесай

Защо Robinhood спря търговията и с DogeCoin?

През последните няколко дни от предходната седмица ентусиазмът към криптовалутата Dogecoin завладя Robinhood, което докара до „ спорадични неуспехи в някои покупко-продажби с криптовалутите и забавени вести за някои клиенти “, пишат Robinhood в обява в формалния си блог.

„ Тези спирания не са допустими за нас “, пишат от Robinhood в обявата си. „ Вярваме, че сме най-интуитивната крипто платформа за търговците на Dogecoin и се гордеем, че сме най-хубавият избор за тази общественост. “

Robinhood има история с тъкмо този тип проблеми. През март 2020 година компанията имаше три големи спирания, които съгласно екипа се дължат на „ стрес върху нашата инфраструктура “. През януари 2021, Robinhood ограничи търговията на акции на GameStop, разгневявайки целия интернет и се измъкна пред Конгреса на Съединени американски щати в процеса за манипулиране и ограничение на достъпа на клиентите.

„ Вижте, приложението е доста красиво и елементарно за потребление, само че в случай че се провали по време на най-важните интервали на покупка и продажба, ще се придържат ли потребителите към него? Дали печелите пари от вашата търговия с Dogecoin е по-важно от това какъв брой хубаво е приложението. Освен това, към този момент е обществена платформа Coinbase за търговия с криптовалута, по този начин или другояче – даже в случай че тя не поддържа Dogecoin. “, разяснява Елизабет Лопато, публицист от известния софтуерен портал The Verge.

Разочароващото известие за проблемите на Robinhood не навлиза в техническите детайлности, които биха могли да осведомят потребителите какъв брой съществени са проблемите с търговията или за какво са се случили. Когато от The Verge са изпратили питане към компанията за спомагателен коментар, Robinhood са отказали да кажат каквото и да било в отвън упоменатото в обявата в блога.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР