През последните няколко дни основната тема във всички медии, че

...
През последните няколко дни основната тема във всички медии, че
Коментари Харесай

Защо Тото и Тити Папазов станаха трън в очите на българите

През последните няколко дни главната тематика във всички медии, че и в обществените мрежи, е случилото се с 18-годишната Дебора от Стара Загора, станала жертва на принуждение от Георги Георгиев, довело до голям брой рани и 400 шева по тялото ѝ. Недоволството на хората против насилието над дами бе материализирано и с митинги в някои от по-големите градове у нас.

Вълната доближи и Йонислав Йотов, по-известен като Тото от група " СкандаУ ". В края на месец март 2023 година в подкаста му " При Тото " е гостувал Тити Папазов. В епизода баскетболният треньор споделя за преживелица отпреди години, когато е схванал, че негова някогашна другарка му е изневерила с най-хубавия му другар.

Действието се развива при започване на 90-те години на предишния век и тогава Папазов взема решение за наказване да обръсне главата на момичето. В историята си Тити Папазов споделя, че момичето се е съпротивлявало и викало и шумът е предиздвикал комшия да се намеси.

" При появяването му Тити Папазов го попитал " Какво ще направиш, в случай че хванеш жена ти с най-хубавия ти другар? " - " Ще го убия ". " Е, виж каква е разликата. Аз единствено възпитателно я подстригвам ", споделя той, до момента в който водещият се смее на глас ", пишат от.

Тази история и реакцията както на Тото, по този начин и на публиката в залата, стана мотив за голяма вълна от възмущение в обществените мрежи. Към момента на писане на публикацията клипа с въпросното предаване, както и всички останали в профила на Тото не могат да бъдат гледани, тъй като към този момент не са налични.

Засега не е ясно дали самият той ги е свалил, или са били лимитирани от YouTube поради подадени сигнали от консуматори. От обаче са намерили профил във Фейсбук, който е съумял да свали частта с историята, разказана от Тити Папазов, и да я качи в обществената мрежа.

От мненията под поста разбираме, че множеството хора са недоволни освен от обстоятелството, че сходна история за принуждение над жена е разказана, само че и от реакцията на водещия със смях на чутото. Също по този начин и от неналичието му на някаква контра позиция, че постъпката на Папазов е нещо неправилно.

Отново във Фейсбук виждаме скрийншот от видео от диалога на с Тити Папазов. То е фрагмент от цялото предаване, отдаден единствено на историята с въпросната някогашна другарка на баскетболния треньор, и е гледано близо 70 000 пъти, преди да бъде свалено.

За разлика от видеата в YouTube, в профила на Тото в Instagram към момента е разполагаем, с който той подканя почитателите си да гледат епизода с Тити Папазов. " Това е най-великото и най-забавното предаване, което съм водил до в този момент ", написа рапърът под фотографията си с баскетболния треньор.

Към момента Тото към момента не е споделил нищо по тематиката, само че това направи неговата брачна половинка Кристин Йотова. В профила си в Instagram тя написа, че не може да разбере по какъв начин хората извъртат по този начин нещата, че брачният партньор ѝ да излезе отговорен.

добавя, че живее от пет години с Тото и той е един от най-хубавите хора, които познава. " Винаги оказва помощ на майки с колички, на хора, попаднали в обстановка на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати... мозъка ми не го побира вие какъв го направихте ", написа още тя.

Според нея, той е единствено водещ и никой не може да чака от нето да " стане да набие гостите си при всяко нещо, с което не е склонен ".

В мненията позицията на Кристин бе подкрепена от Теа Минкова. Половинката на Наум Шопов написа, че зад Тото, тъй като се е убедила какъв човек е той.
 Какъв е бил Наум Шопов като младеж
Какъв е бил Наум Шопов като младеж

Актьорът приказва за израстването си в подкаста " При ТоТо "

" Въпросната история е Ужасна и НЕ, по никакъв метод не поддържам разказаното от Тити..но не поддържам и цялата отрицателна вълна, която се стоварва върху Тото ", написа Минкова.

Интересното все още е, че по-голямата част от недоволството е ориентирано към Тото, а не към разказвачът и основното настоящо лице в историята - Тити Папазов.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР