През последните месеци в САЩ и ЕС се лансира тезата

...
През последните месеци в САЩ и ЕС се лансира тезата
Коментари Харесай

МВнР: Така нареченото „въздействие на свръхкапацитета на Китай върху световния пазар“ е невярно твърдение

През последните месеци в Съединени американски щати и Европейски Съюз се стартира тезата за китайското свръхпроизводство на електрически автомобили и слънчеви панели, а техни публични представители оповестиха, че ще подхващат дейности против това. По време на актуалната си аудиенция в Китай немският канцлер Олаф Шолц също сложи въпроса за „ прекомерно огромния индустриален потенциал “ на Китай, заявявайки, „ ние се нуждаем от обективен и отворен пазар “.

В коментар на това, представителят на Външното министерство Лин Дзиен съобщи, че китайският експорт на електрически автомобили, литиево-йонни акумулатори и фотоволтаични артикули не просто доставя световния пазар, само че и смекчава натиска върху инфлацията, както и дава принос за справяне с изменението на климата и нисковъглеродната промяна.

„ Така нареченото „ влияние на свръхкапацитета на Китай върху международния пазар “ е погрешно изказване. Предприемането на ограничения за комерсиална отбрана на съображение „ свръхкапацитет “ няма да усъвършенства обстановката, а единствено ще подкопае стабилността и естествения ход на производството и веригите за доставки и ще повлече надолу зелената промяна на световната стопанска система и развиването на нововъзникващите промишлености “, сподели Лин Дзиен.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34492Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед21046Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед41751Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед42815Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед86018Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554457Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183988Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!  Николай Витанов, Харков, обграден, съветската войска, високомерен, 100 дни  Николай Витанов, Хар </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР