През последните месеци в интернет пространството се появиха какви ли

...
През последните месеци в интернет пространството се появиха какви ли
Коментари Харесай

Влюбени в Мадрид: Сашо Кадиев и Ивелина Чоева най-накрая се събраха

През последните месеци в интернет пространството се появиха какви ли не клюки за двойката Александър Кадиев и Ивелина Чоева. Двамата не посочваха по никакъв метод, че са дружно, а даже в противен случай – всеки си пътуваше настрана по почивки в чужбина – артистът отиде през предишния месец с щерка си, a Ивелина с майка си.

Виж още: По-секси от всеки път: Дуа Липа сподели съвършени извивки точно на рождения си ден

За миг към този момент бяхме отписали тази връзки, само че не щеш ли всичко е под надзор. Влюбените пиленца качиха десетки фотоси от взаимната им екскурзия до Мадрид. Още от влога в Позитано знаем, че артистът е лакомник и би обикалял цялостен град единствено и единствено да откри най-хубавите заведения за хранене с най-вкусната и изисквана цена. Цената за него е без значение -в Италия Кадиев плащаше галактически суми за минималистични порции.

Виж още: Капитонова се подигра с почитателите: Мъжете не били почтени за нея

Покрай заведенията за хранене въпреки всичко двамата са отделили време и за културното благосъстояние на Мадрид. Сашо и младата му половинка безусловно изпълниха Instagram профилите си със сторита от музея на модерното изкуство Reina Sofia. Живот си живеят влюбените – живот като ария.

Изображение: https://www.instagram.com/ivelinachoeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР