През последните месеци Симона Халеп започна да показва признаци на

...
През последните месеци Симона Халеп започна да показва признаци на
Коментари Харесай

Халеп и съпругът ѝ се развеждат година след сватбата


През последните месеци Симона Халеп стартира да демонстрира признаци на връщане към най-хубавата си форма, като върхът на сезона ѝ досега бе купата на WTA 1000 шампионата в Торонто. Очевидно обаче отвън корта нещата не се развиват изключително добре за румънката. Двукратната шампионка от Големия шлем и предприемачът Тони Юрич са подали молба за бракоразвод след едвам година фамилен живот.

Според румънското издание ProSport, позоваващо на ненезован източник от обкръжението на Халеп, повода за раздялата им са непрестанните пътувания на тенисистката и дребното време, което тя и Юрич прекарват дружно. Родителите на Халеп са настояли двамата да опитат да разрешат проблемите си, като заминат на отмора в Гърция. След завръщането им в Румъния обаче двамата са решили да преустановят фамилните си връзки.

„ Със Симона взехме решение да се разделим. Моля ви да не настоявате за повече информация. Това е последният ми коментар по тематиката. Адвокатите ми ще се заемат с останалото и ще разгадаем въпроса по допустимо най-цивилизования метод. Благодаря ви за разбирането “ – разяснява Юрич пред румънския уебсайт Fanatik.

Халеп и Юрич подписаха брак на 15 септември предходната година, а връзката им стартира през 2019 г.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР