През последните месеци сигурно поне веднъж сте чували за Gaziro

...
През последните месеци сигурно поне веднъж сте чували за Gaziro
Коментари Харесай

Gaziro създаде сироп за разреждане Кола с 50% плодово съдържание

През последните месеци несъмнено най-малко един път сте чували за Gaziro - млад български бранд, производител на машини за газирана вода. Идеята за прибавяне на нов, стилен апарат в семейството е истинска, а идеята на марката къса и ясна - да трансформират навиците на потребителите и да насърчат феновете на газираното към консумация на вкусни, свежи и доста по-здравословни питиета с балончета, основани в домашни условия. Но за какво? Отговорът е кратък…

Приготвянето на газирани питиета у дома е доста комфортно, икономично и екологично решение! А и няма нищо по-вкусно от домашно приготвеното!

За да покрият изцяло условията и упованията на аудиторията, отGaziroпредлагат освен машини за газиране на вода, само че и вкусни сиропи за разреждане в карборираните питиета, които да добавят прекарването.

Класическата им серия от усети, включваща Ягода, Малина, Вишна, Лимон, Лайм и Мента, към този момент е част от трапезата на хиляди български семейства. Именно това предизвиква марката да търси и основава от ден на ден, по-интересни и търсени от потребителите усети, които да подсигуряват приятност и прохлада на всеки!

За задачата, още през септември предходната година марката основава анкетно изследване за настройките и желанията на аудиторията, с която желае да включи точно най-ценния си асистент - потребителите, в избора и основаването на нови усети. Резултатите са прегледани, опциите разисквани, рецептите направени и по този начин последователно новата серия сиропи “Gaziro x Bubble ” става факт…

“Gaziro x Bubble ” е премиум сбирка на марката, включваща някои от най-популярните и дълго чакани усети сиропи за разреждане.



И естествено, първият и водещ усет в нея е точно сиропът с усет “Кола ”. Колата е традиция, обаятелен усет и сладка прохлада. Неслучайно тя е измежду обичаните газирани питиета на хората по целия свят.

Gaziro се насочват към основаването на този недотолкова публикуван измежду сиропите за разреждане усет, с цел да показват една по-здравословна опция на към този момент познатите на пазара оферти. И съумяват!

Сиропът Gaziro Кола е с 50% плодово наличие, не съдържа кофеин, а 500 мл. напитка, приготвена с него, има енергийна стойност от едвам 36,5 kcal. За съпоставяне, това са към 5 пъти по-малко калории спрямо познатите типичен питиета с подобен усет в света.

Сиропът Gaziro Кола е подготвен с глюкозо-фруктозен сироп и нискокалорични подсладители. За реализиране на обичания и прочут усет на колата, този сироп, за разлика от останалите оферти на марката, съдържа (макар и минимално количество) захар. Това, обаче, не трансформира обстоятелството, че освежаващата напитка, приготвена вкъщи с този сироп, е доста по-здравословна от закупената от магазина.



Не просто по-здравословна, само че и със забележителен екологичен принос!

Създаването на този усет има отношение и към екологичната идея на марката. Както евентуално знаете, Gaziro имат особено отношение към природата и спестяването на пластмасов боклук на околната среда. Благодарение на развиването на марката, възходящата известност на машините им за газиране и налагането на традицията за основаване на газирани питиета вкъщи, през 2022 година компанията съумява да спести над 200 000 бутилки за еднократна приложимост на българската природа.

Целта им за тази година е 1 000 000, а предлагането на сироп с толкоз известен и издирван усет безспорно е основна стъпка, която може да насърчи още повече потребителите към домашното подготвяне на обичани питиета с балончета и да понижи закупуването на такива в пластмасови опаковки от магазина.

Но какъв брой тъкмо един сироп от новата серия на Gaziro оказва помощ на природата? Новата серия на марката разполага с опаковки с съдържимост от 500 мл. Те подсигуряват подготвяне на 12 литра свежи овкусени газирани питиета вкъщи. Toва се равнява на най-малко 12 бутилки за еднократна приложимост, спестени на българската природа! В допълнение, новият дизайн на сиропите разполага и с мерителна чашка, която подсигурява повече улеснение за потребителите и повече точност в дозирането.

Приготвянето на вкусна, свежа и здравословна кола в домашни условия към този момент е допустимо!



Можете да извършите поръчка на този извънреден усет от уеб страницата на Gaziro и да се насладите още в този момент. Серията “Gaziro x Bubble ” включва и още два нови усета - Портокал и Бъз. Те са с високо плодово наличие, невисок калориен състав и без захар - несъмнено не са за изпускане!

Машините на Gaziro, пък, са измежду водещите артикули в ранглисти на онлайн изданиятаи. Практичен, забавен и екологичен избор за всеки дом! Поръчки още веднъж можете да извършите през уеб страницата на Gaziro.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР