През последните месеци работата на опозицията не може да се

...
През последните месеци работата на опозицията не може да се
Коментари Харесай

Деница Златева: Всички имаме нужда от спокойна работна среда



През последните месеци работата на опозицията не може да се характеризира единствено с земетресения и кавги. Електоралната поддръжка се мери на избори. Това, което се случи предходната седмица бе едно невиждано премахване на водача на опозицията и то без да има мотив за това. Това беше огромна политическа неточност и ГЕРБ и те я осъзнаха. Това сподели Деница Златева от Българска социалистическа партия в ефира на БТВ.

„ Факт е, че Народно събрание има нов ръководител. И ръководещи и съпротива сме на мнение, че би трябвало да се успокои напрежението в Народното събрание и да се премине към един по-добър звук на полемики. Случилото се би трябвало да остане в историята. Висотата на поста на Караянчева изисква един по-консенсусен звук. Всички имаме потребност от спокойна работна среда, в която да се чува рецензия от страна на опозицията “, сподели Златева.

По думите й в Българска социалистическа партия не се е коментирал вид да не влизат в пленарната зала по време на визитата на делегацията на Антонио Таяни, каквито опасения имаше. За да се обезпечи успокоение в Народното събрание - по този начин Димитър Главчев изясни обстоятелството, че подава оставка. Преди това той в профил от зала водача на опозицията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР