През последните месеци правителството на Украйна е получило от западни

...
През последните месеци правителството на Украйна е получило от западни
Коментари Харесай

Украйна е получила в последно време от Запада помощи за 1,5 милиарда долара и над хиляда тона оръжия

През последните месеци държавното управление на Украйна е получило от западни страни финансова помощ в размер от 1,5 милиарда $ и над хиляда тона оръжия.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 210
Това заяви през днешния ден министърът на външните работи на Киев Дмитро Кулеба (на снимката), представен от Българска телеграфна агенция.
 
По думите му интернационалната поддръжка - политическа, икономическа и в областта на сигурността - за Украйна се ускорява.

Украинският министър на защитата Олексий Резников сподели, че от началото на годината Вашингтон е пратил на Киев над 650 тона военно съоръжение.

" През първите дни на февруари Канада е доставила с транспортен аероплан несмъртоносни оръжия ", добави той.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 210  Борис Джонсън желае да увери Русия в отбранителния темперамент на НАТО Борис Джонсън желае да увери Русия в отбранителния темперамент на НАТО  Германският канцлер ще одобри на следващия ден президентите на Франция и Полша, с цел да обсъдят украинската рецесия Германският канцлер ще одобри на следващия ден президентите на Франция и Полша, с цел да обсъдят украинската рецесия  Турски политик: Източното разширение на НАТО заплашва и страната ни Турски политик: Източното разширение на НАТО заплашва и страната ни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР