През последните месеци Пиленцата от Монако не спират да изненадват

...
През последните месеци Пиленцата от Монако не спират да изненадват
Коментари Харесай

Това Нина ли е? Пиленцето от Монако шокира всички със снимка отпреди 13 години

През последните месеци Пиленцата от Монако не стопират да изненадват с всекидневните си подправени фотоси и лъжливи постове за техния първокласен метод на живот. Всички хора към този момент са наясно, че двамата живеят в някакъв личен подправен свят и се пробват да заблудят потребителите в обществените мрежи с измами.

Виж още: Изпитания и припадъци от безсилие: Ето какво ги чака участниците в сезон 4 на " Игри на волята "

Пиленцето Нина постоянно съумява да изуми всички с кичозните си визии. Независимо от местоположението звездата от Монако включва дълги обеци с доста камъни. На плажа девойката се вживява като една същинска фешън икона – тъпо единствено, че не ѝ се получава. 

Виж още: Илиян Найденов не помни за Джулиана Гани: Фитнес инструкторът откри още веднъж любовта

Напоследък Нинчето е разкрила силата на филтрите. Човек напряко не може да я познае. В стори половинката на Боби честити рождения ден на своя другарка, а общата им фотография отпреди 13 години несъмнено е топ. Нашето момиче е напряко неразпознаваема. Явно и в по-младите си години още веднъж е залага на същия вид дрешки, обувки и аксесоари. Е, несъмнено, и тази фотография е предходна през обработка, само че това не е нищо ново към този момент.

 instagram

Изображение: https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР