През последните месеци Ник Кирьос показва коренно различно отношение към

...
През последните месеци Ник Кирьос показва коренно различно отношение към
Коментари Харесай

Кирьос намекна за ранно отказване: Не се виждам да играя след 30-годишна възраст

През последните месеци Ник Кирьос демонстрира радикално друго отношение към тениса и е единственият състезател, който не е изгубил нито един път откриващия си мач на даден шампионат в хода на сезона. Освен това австралиецът може да се похвали с най-висока успеваемост на извоювани сервис геймове измежду всички състезатели през актуалната годината - 93 %. Самият канберец признава, че не желае да се усеща като че ли е пропилял капацитета си и в този момент има хора към себе си, за които е подготвен да се раздава постоянно, когато излезе на корта.

Все отново наподобява, че Кирьос няма планове да следва образеца на Голямата тройка и възнамерява да постави ранен завършек на своята кариера, въпреки че към този момент има нова вероятност по отношение на играта. Играчът даде опция на своите послеователи в обществените медии да му задават въпроси, а един от най-интересните беше обвързван с мнението на Ник за опцията да се състезава след 30-годишна възраст, на което финалистът от Уимбълдън отговори по следния метод:

" Честно казано, не. Бих желал просто да изоставя всичко и да не бъда притесняван. Вероятно ще отида да пребивавам в моята къща на Бахамите, където да си почивам дружно с околните ми хора и да не върша нищо " - приключи 27-годишният тенисист.

Nick Kyrgios to retire in a couple of years?
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР