През последните месеци Меган Фокс и Machine Gun Kelly са

...
През последните месеци Меган Фокс и Machine Gun Kelly са
Коментари Харесай

Събраха ли се в крайна сметка Меган Фокс и Machine Gun Kelly

През последните месеци Меган Фокс и Machine Gun Kelly са една от най-обсъжданите двойки. Въпреки че откогато се сгодиха през януари предходната година изглеждаше, че всичко посред им върви безпрепятствено, внезапно се появиха изказвания за разлъка.
 Защо Меган Фокс не се мисли за толкоз красива, колкото я виждаме ние
Защо Меган Фокс не се счита за красива

Въпрос на позиция

Този февруари актрисата изтри всички фотоси с Machine Gun Kelly от Instagram профила си, а по-късно в пост загатна, че той ѝ е изневерил с китаристката Софи Лойд. По-късно Меган Фокс отхвърли, че трети човек е намесен във връзката им и лека-полека нещата сред тях като че ли потръгнаха.

Източник на Us Weekly неотдавна издаде, че подготовката на сватбата им е на пауза, най-малко до момента в който изгладят проблемите си. И очевидно тъкмо това са правили Меган Фокс и Machine Gun Kelly на почивката си на Хаваите, където са били видяни да се държат за ръце.
 Снимка 620330

" Това бягство на Хаваите беше тъкмо това, от което се нуждаеха, с цел да се свържат още веднъж и да работят върху връзката си. Колкото и мъчно да беше, този сложен миг ги сближи по доста способи. Те имат всички планове да прекарат живота си дружно и да създадат по този начин, че нещата да проработят ", показа още тогава източникът.

Преди две седмици пък Machine Gun Kelly се появи на премиерата на изданието на Sports Illustrated, за чиято корица театралничи Меган Фокс. Очевидно музикантът е бил там, с цел да поддържа годеницата си и макар че не са минали дружно по аления килим, двамата са били видяни да си поддържат връзка. Machine Gun Kelly даже е споделил, че възприема фотосите на Меган Фокс като  " горещи ".

Още едно доказателство, че двойката е подготвена да премине през всевъзможни компликации, с цел да резервира любовта си, е следващата им среща, на която са били хваната в крачка.
 Меган Фокс, Марта Стюарт, Ким Петрас и Брукс Нейдър - звездите на кориците на Sports Illustrated Swimsuit
Кой ще бъде на корицата на Sports Illustrated Swimsuit

Секси и вдъхновяващо

От Us Weekly научаваме, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly са били на сантиментална среща в Лондон във вторник, 30 май. На фотосите виждаме, че актрисата е облечена в бял потник, черни панталони и носи високи обувки. Machine Gun Kelly пък е повърхностно грациозен в сив костюм без ръкави от две елементи и черни кецове Converse.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР