През последните месеци еуфорията около Виктор Стоянов е толкова голяма,

...
През последните месеци еуфорията около Виктор Стоянов е толкова голяма,
Коментари Харесай

Край на криеницата: Виктор от Ергенът и Мария разкриха връзката си

През последните месеци еуфорията към Виктор Стоянов е толкоз огромна, че сигурно даже самият той желае за малко да се откъсне от този свят. И преди " Ергенът “ красавецът беше прочут в обществените мрежи с манията към фитнеса, само че към този момент надали има човек, който не е чувал името му. 

В предаването 22 дами се бореха по всякакъв начин за сърцето му, а съвсем година по-късно в интернет се появи новината, че той е намерил любовта още преди да замине за Турция, с цел да стартират фотосите. Виктор към този момент е бил поел задължението да се впусне в това премеждие. 

Наскоро всички разбрахме и коя е въпросната дама – травъл блогърката Мария Тарашманова. За разлика от някогашната му половинка Мария е много младичка. До този миг и двамата не бяха коментирали връзките си, като даже хубавицата избухна яростно в персоналния си профил поради всички написани по техен адрес публикации.  

Е, очевидно и на двамата им е пристигнало допълнително да крият връзката. Инлуенсърката не стопира да пътува и да споделя впечатляващи фрагменти от разнообразни места по света. Преди броени часове тя пусна фотография на стори с Виктор Стоянов в тил. Вече всеки може да го познае даже по този метод.

На фрагмента влюбените се намират в Дисниленд в Париж, а описанието несъмнено е доста сантиментално: " Имам теб, изкуството и Дисни. Ако това не е задоволително, то тогава какво е? “. Двамата в действителност са страхотна двойка, а заниманията им като пътешестване и каране на мотори несъмнено още повече ги сближават. 

Мария разгласява всичките си фрагменти в обществените мрежи с доста забавяне, тъй че не е ясно по кое време тъкмо двамата са били във Франция, написа vbox7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР