През последните години все повече български звезди успяват да се

...
През последните години все повече български звезди успяват да се
Коментари Харесай

Родна моделка взе акъла на Филип Плейн: Велина Узунова блесна в обятията му

През последните години от ден на ден български звезди съумяват да се допрян до международния дизайнер Филип Плейн. Преди известно време родната плеймейтка Моника Валериева завърза драма с него и някогашната му другарка Морган Осман. Силиконката беше съумяла даже да се докопа до имението му, само че любовните им игрички бяха къси. 

Виж още: Така наподобява същинската обич! Поля и Митко от " Един за различен " с скъп урок за всички инфлуенсъри

Преди 6-7 години Николета Лозанова също се забърка в скандал поради букет и картичка от дизайнера, само че след това се оказа просто комплимент, който прави постоянно за свои клиентки. 

Виж още: Всички харесват това: Звезделина от " Игри на волята " сподели всичко и от близо, мъжете са във екстаз

Коафьорът на звездите Венелин Кондаков стигна също до имението на Филип Плейн, който се възползва от професионалните услуги на родния коафьор дружно с цялото си семейство. 

Виж още: Есента е за бедните! Лидия избяга на топло и екзотично с мъжка компания, само че без Наско Колев

Е, още една родна моделка стигна до сърцето му. Велина Узунова показа фотография с него от Седмицата на модата в Милано, както и такива от самото шоу на Филип Плейн и от празненството след събитието, за което би трябвало специфична покана. Преди това Узунова се погрижи да бъде напълно в облекла и аксесоари на стилния дизайнер от бутика в България. Дано Лучия, дамата до Филип Плейн, не ревнува доста.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/velfrancois___/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР