През последните години стремежът е да се разруши Раковият регистър,

...
През последните години стремежът е да се разруши Раковият регистър,
Коментари Харесай

Д-р Стефан Константинов: Раковите заболявания нарастват

През последните години стремежът е да се унищожи Раковият указател, не се подава информация и има недействителни данни. Всичко е въпрос на административни и политически решения. Необходимо е сложно онкологично лекуване. Големият проблем е дали имаме профилактика. Случаите се усилват, само че има спад на смъртността. При дамите последните 20 години към 1,8 % е годишното понижение в смъртността, а при мъжете е 1,4%, мъжете живеят по-малко и боледуват повече. Има бездна в пътя на пациента, в лутането му, профилактиката е повече на хартия, официално се извършва и е оставена на съвестта на хората, съобщи доктор Стефан Константинов, шеф на Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология.

По думите му достъпът до експерти онколози е извънредно елементарен, имаме най-модерните медикаменти, разполагаме и с технологии. Д-р Стефан Константинов разяснява пандемията и зеления документ. Той разясни, че вълните в България следват другите страни.

" Зеленият документ щеше да е вярно решение, в случай че болестта можеше да се управлява с имунизациите, само че вирусът мутира. Зеленият документ имаше смисъл, в случай че се приложи на една забележителна част от популацията и най-сетне, в случай че се спазваше. Тъй като тези неща не се случиха, защото човек може със зелен документ да заразява хората, защото може да се разболее, само че по-леко, този зелен документ няма смисъл, става само средство да принуждава хората да се имунизират. Истината е, че имунизациите защищават възрастните хора от гибел и хората би трябвало да се имунизират ", добави доктор Стефан Константинов.

Според него в никакъв случай не е прекъсвало обслужването на онкоболните по време на пандемията.
Чакат защитата на Онкологията да изясни по какъв начин я обраха четвърти път (ВИДЕО)
Охраната на Онкологията в София към момента не е дала съответно пояснение по какъв начин лечебното заведение стана обект на четири обира единствено за една...
Прочети повече
През последните години стремежът е да се унищожи Раковият указател, не се подава информация и има недействителни данни. Всичко е въпрос на административни и политически решения. Необходимо е сложно онкологично лекуване. Големият проблем е дали имаме профилактика. Случаите се усилват, само че има спад на смъртността. При дамите последните 20 години към 1,8 % е годишното понижение в смъртността, а при мъжете е 1,4%, мъжете живеят по-малко и боледуват повече. Има бездна в пътя на пациента, в лутането му, профилактиката е повече на хартия, официално се извършва и е оставена на съвестта на хората, съобщи в " Денят стартира " доктор Стефан Константинов, шеф на Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология.

По думите му достъпът до експерти онколози е извънредно елементарен, имаме най-модерните медикаменти, разполагаме и с технологии. Д-р Стефан Константинов разяснява пандемията и зеления документ. Той разясни, че вълните в България следват другите страни.

Той разяснява и случая с умрялата жена във Враца. Според доктор Стефан Константинов е нужна промяна в опазването на здравето.

" Интеграция на огромните незабавни центрове с лечебните заведения. Но при този случай има самостоятелен проблем, това естествен човек не би трябвало да го направи ", сподели още доктор Стефан Константинов.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР