През последните години сме изградили осветление в 32 парка и

...
През последните години сме изградили осветление в 32 парка и
Коментари Харесай

Фандъкова: Изградено и обновено е осветлението в 32 парка и градини в София


През последните години сме построили осветяване в 32 парка и градини на територията на цялата Столична община. За мен осветлението е сигурност и уют, тъй като дава опция на хората да се разхождат в парковете и в по-тъмната част на деня. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска на инспекция на изграждано ново осветяване в парк „ Св. Св. Петър и Павел “ в регион „ Красната поляна “.

В парка на бул. „ Константин Величков “, който е на повърхност към 50 декара ще бъдат сложени 100 енергоспестяващи осветителни тела по всички алеи, които ще заместят към 40 остарели лампи и по този начин на процедура ще бъде осветено цялото пространство. 

Очакваме от дирекция „ Зелени системи “ да оказват помощ за възобновяване на тревните площи, а кметът на региона счита да подмени и пейките, уточни Фандъкова. Предстои да бъде сложено и видеонаблюдение.

“Когато пристигнах в Столичната община, съвсем нямаше осветяване и видеонаблюдение в огромните паркове. Затова програмата за възобновяване на парковете беше толкоз значима за всички огромни паркове. Този план е последният от огромните в кварталите “, сподели още кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

След инспекцията на осветлението в парка, на инспекция от столичния кмет предстои и ремонт на градинка с детска площадка на същия бул.. 

„ По самодейност на кмета на регион „ Красна поляна “ Иван Чакъров е напълно ремонтирана градинка на бул. „ Константин Величков “ Ремонтирани са алеите, сложени са напълно нови пейки и перголи “, уточни Фандъкова, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Получил се е в действителност превъзходен входът към „ Красна поляна “, тъй като тук минават хората, които слизат от метрото и се прибират в квартала “, сподели тя и подсети, че сега се ремонтира градината пред хотел „ Рила “. „ Вече започва подновяването на алейната мрежа, тъй че там също следва тази знакова градина в центъра на София да бъде по-скоро актуализирана, тъй като тя е в зоната на културна полезност “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР