През последните години Селена Гомес преживя доста неща, като може

...
През последните години Селена Гомес преживя доста неща, като може
Коментари Харесай

Селена Гомес и Франсия Райса - принудила ли е изпълнителката приятелката си да ѝ стане донор

През последните години Селена Гомес претърпя много неща, като може би най-големите бяха свързани със здравето ѝ.

След затруднения от лупус изпълнителката имаше потребност от трансплантация на бъбрек, която се състоя през 2017 година Тогава положителната ѝ другарка Франсия Райса се оказа освен съчетаем донор, само че и човек, който желае да помогне.

След сполучливата трансплантация връзката сред двете стана даже по-силна, само че през годините другарството им леко охладня. И въпреки постъпката на Франсия Райса да е почтена за удивление, в интернет към момента има хора, които считат, че тя е била принудена да подари бъбрека си на Селена Гомес.

Разбира се, това не е по този начин - споделя го и самата Райса. В подкаста на артиста Джош Пек Good Guys тя декларира, че просто е почувствала със сърцето си, че би трябвало да го направи.

" Знаех, че съм съвместима. Знаех, че ще се случи. Никой не ме е принуждавал да го върша. Постъпката ми е плод на искрената ми добрина ", споделя още Фрасия Райса в подкаста. Самата тя счита, че след трансплантацията като че ли шансът ѝ се е усмихнал, тъй като единствено две седмици по-късно е била определена за роля, която е желала, пише Teen Vogue.

Последно гледахме актрисата в сериала на Hulu How I Met Your Father, където има една от значимите функции.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР