През последните години се нагледахме на какви ли не отвратителни

...
През последните години се нагледахме на какви ли не отвратителни
Коментари Харесай

Така се прави! Дани Петканов и Алекс Богданска - заедно на Коледа... заради сина им

През последните години се нагледахме на какви ли не отвратителни кавги сред родни инфлуенсъри, когато става въпрос за раздели. Особено неприятно става, когато са намесени и деца. Така да вземем за пример беше с Джулиана Гани и Илиян Найденов - обвинявания и закани се сипеха непрекъснато.

Именно на подобен декор усещане ни вършат връзките сред Даниел Петканов и Александра Богданска, просто тъй като те са... естествени. 

Виж още: Градски жанр и доста класа: Така Евгения Джаферович посрещна (не)традиционната Коледа 

Двамата се разделиха при започване на отиващата си година, само че резервираха другарски връзки, като водещо в връзките им е развъждането на сина им Габриел. 

Тази Коледа трябваше да е първата на двамата, в която да не са дружно, само че това не се случи. Всъщност някогашните сътрудници се събраха точно в името на Габриел и посрещнаха празника в курортното селце Рибарица. 

Това се схваща от сторитата и на двамата, които не качиха общи фотоси, само че не беше и нужно. И двамата се тагнаха от въпросното заведение в Рибарица, и двамата снимаха дребния Габриел. 

Виж още: Коя е същинската Антоaнет Пепе, новата огромна обич на Иво Карамански?

Иначе Алекс Богданска бе в родния Благоевград за Бъдни вечер. От там тя качи фотоси с брат си и Габриел. Междувременно Петканов се готвеше с тренировки и здравословна храна за коледната софра от къщата му край София. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР