През последните години румънската Dacia успя да набере скорост и

...
През последните години румънската Dacia успя да набере скорост и
Коментари Харесай

Революцията на Dacia: Румънската марка се насочва към по-луксозни модели

През последните години румънската Dacia съумя да набере скорост и се наложи като производител на евтини и конкурентни коли. Сега обаче компанията е решена да направи една крачка напред, която отбелязва едно ново начало за нея.

Компанията показа в четвъртък концептуален SUV, носещ името Dacia Bigster, който е част от по-мащабния проект за развиване на бизнеса на групата на Renault, носещ името Renaulution (Ренолюция).

Новият модел би трябвало да вкара линия коли от по-висок клас, който да стои над втората най-популярна марка в Европа - Duster.

Платформата Romania Insider показва, че Dacia Bigster е стилен SUV, който е по-голям от Duster. Засега моделът е единствено концептуален, като неговото произвеждане няма да стартира преди 2025 година.
 Dacia Sandero е най-евтиното
Dacia Sandero е най-евтиното " супермини ". Ето за какво

Моделът неслучайно е най-купуваната от бизнесите кола в Европа

През актуалната производството на румънската компания ще бъде фокусирано върху първият напълно електрически модел Spring.

Що се отнася до проекта Renaulution, той планува Dacia да си партнира с различен бранд на компанията - Lada. Двата производителя ще работят паралелно за повишение на успеваемостта на производството и навлизането на нови пазари, написа уеб сайтът Emerging Europe.

" Бизнес звеното Dacia-Lada ще усъвършенства нашата успеваемост и ще развие в допълнение продуктите си в региона на конкурентоспособността, качеството и атрактивността. Ще имаме всичко, от което се нуждаем, с цел да достигнем по-големи върхове, като водещ в това отношение ще бъде Bigster ", показва основният изпълнителен шеф на Dacia и Lada Денис ле Во.
 Продажбите на Dacia са спаднали с над 30 на 100
Продажбите на Dacia са спаднали с над 30 на 100

Renault е водач при електрическите автомобили в Европа
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР