През последните години на Диона определено ѝ се получиха доста

...
През последните години на Диона определено ѝ се получиха доста
Коментари Харесай

Диона жанровете ги мени, но отношението към мъжете - не! Певицата за финансите в една връзка

През последните години на Диона несъмнено ѝ се получиха сносно нещата. Тя смени жанра, усили своята известност и непрекъснато вади шлагер след шлагер. Други неща обаче не се трансформираха, а измежду тях са нейните убеждения. 

Виж още: Горилата от " Игри на волята " съблюдава традициите, отиде на неповторимо място за Богоявление

Диона е все по този начин безапелационна в критериите си за мъжете и съответно в това, че няма никакво желание да устоя мъжа до себе си. " Мъжът би трябвало да е над гаджето си във финансово отношение ", безапелационна е Диона, само че пък установи, че през днешния ден е " цялостно " с противоположните образци - връзки, в които мъжът изкарва по-малко от дамата.

Самата Диона има мъж до себе си. Във връзка с написаното нагоре бързаме да уточним, че не знаем какъв е по специалност, само че певицата пуска фотоси понякога на загадъчния мъж, който очевидно няма никакво желание да ни покаже напълно или най-малко към този момент.

Виж още: Гаджето на Папи Ханс проговори: За страховете, срама и мъжете преди него

Последната звездна връзка на Диона беше с Торино. Двамата не криеха любовта си, само че двамата завършиха връзките си преди година - в края на януари. По-късно Торино пусна ария, озаглавена " Довиждане ", а в профила си в Instagram написа няколко реда, за които всички взеха решение, че са отдадени на Диона. " Класата, Класата, Баккара Руж, рокля Chanel и змийски ботуш. Предатели доста, доверие малко, лоялна била си, само че единствено за малко. "

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР