През последните години жените се оплакват от липсата на инициатива,

...
През последните години жените се оплакват от липсата на инициатива,
Коментари Харесай

Как да се държи една жена, за да може мъжът ѝ да я обича до края на живота си

През последните години дамите се оплакват от неналичието на самодейност, мързеливост и цялостно равнодушие към връзките. Подобно на всичко и романтиката свършва след първия секс или брак, тя не се усеща като жена, дърпа целия товар на взаимоотношенията върху себе си, грижи сe за него, а той – мумия, на която тя е посветила най-хубавите си години, обвързаност и обич. Може би ще бъдете сюрпризирани, само че виновността е чисто женска … в множеството случаи.

Ти просто не го оставяш да те обича. Жената би трябвало да бездейства, тъй че мъжът да не губи интерес. Но по какъв начин да го създадем умело, публицистичният екип ще ви опише. Щастливите взаимоотношения би трябвало да носят наслада и на двамата сътрудници и да не водят до прочувствено изгаряне.

Как една жена се държи с мъж? Жените са лишили от мъжете освен правото да носят панталони, да вървят на работа и във фитнеса, само че самите те стават хищници. Тук всичко е разумно: колкото повече тичаш след мъжа, толкоз по-бързо той ще бяга от теб. Психолозите споделят: „ Колкото повече една жена страда от липса на мъжката обич, толкоз повече той страда от остатъка на любовта й “.

Оказва се, че мъжете и дамите просто са си разменили функциите. Вижте даже природата. Кокошката тича от петел, кравата от бика, тигрицата от тигъра, само че не и противоположното. Колкото повече издърпате човек по някаква причина, планирате без присъединяване му отмора, вечер в ресторант, годишнина, толкоз по-малко ще го направи самият той. И за какво, в случай че правиш всичко? Той бързо става безразличен. И не казвайте, че не може, тъй че вършиме всичко за всеки.

Той може да направи всичко. Просто намекнете. Във връзката постоянно би трябвало да споделяте. Прекарайте по-добре времето си, в сравнение с в преследването на мъж. Красивите и спокойни дами са въодушевени от делата. Така че, не тичайте след мъжа. И е елементарно да го извършите, в случай че следвате петте правила на безучастие.

Не постоянно се опитвайте да угаждате. Лесна плячка – безразличен ловджия. Отношенията са построени на реципрочност: Една стъпка, която той да направи, една вие. Не продължавайте да бягате след него и да се чудите, за какво стои неподвижно.

Не го обвинявайте за всичко. Вниманието не изисква – то се подарява. Не му задавайте непрекъснати въпроси: „ Кога иска ми се обадиш? “, „ Къде си бил? “, „ Къде отиваш и по кое време ще си дойдеш? “. И още повече не го карайте да ви прегръща, да ви целува и по този начин нататък. Това би трябвало да е персонално предпочитание, а не насила.

Завършете първи диалога. Може би сте забелязали, че този, който приключи първи диалог, има някакво морално преимущество. Сбогом не може да бъде краят на диалога, може би мъжът ще продължи това. Но вие ще създадете своя лична обстановка от вашето лично държание, по кое време тъкмо той ще би трябвало да навакса.

Отдръпвай се първа. Прегърнете го, целунете го, само че незабавно се отдалечете. Не го чакайте, до момента в който самият той, бързайки за работа, ще ви отблъсне. Трябва да извършите това, с цел да предизвикате в него леко неразбиране, по този начин да си каже, че имате предпочитание да се забавлявате. Следващия път ще желае да ви прегърне още веднъж. Такава е природата на мъжа, че се нуждае от непрекъснат лов.

Не го оставяйте да разбере, че сте негови вечно . Ясно е, че обичате мъжа си и желаете да живеете с него през целия си живот. Но не говорете за това всеки ден. Да, би трябвало да бъдете привързана жена, която обича. Но не му казвайте, че сте негова вечно. Така е, несъмнено, само че той ще се отпусне!Често в този случай мъжете се отегчават и си търсят държанка. Защо да се напряга, в случай че няма да се махнете от него.

Кажете „ Чао “ първи и първи затворете телефона. Така че мъжът ще си мисли: „ Защо тя първа затвори телефона? “, „ И къде ще върви в този момент? “, „ Може ли в действителност да се забавлява без мен? “. Колкото повече мъжът мисли за теб, толкоз повече се привързваш. Колкото повече мисли, толкоз по-силна е любовта!

Не тичайте след мъж, а се дръжте почтено. Изпълнете се със светлина, която ще освети всичко в близост! Такава е мъдростта на дамата. Кажете ни в мненията, съгласни ли сте с обстоятелството, че една жена не би трябвало да се бори за мъж, а също по този начин споделете забавната публикация със своите другари в обществените мрежи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР