През последните години Хейли Бийбър е на кориците на модни

...
През последните години Хейли Бийбър е на кориците на модни
Коментари Харесай

На кориците на модни списания е, женена е за Джъстин Бийбър, но без грим - няма да я познаете

През последните години Хейли Бийбър е на кориците на фешън списания, а връзката й с Джъстин Бийбър е гореща тематика за почитатели и публицисти.

Хейли Бийбър от дълго време си завоюва статута на същинска фешън икона. Името й непрекъснато е включено в описите на най-стилните дами.

Стилът на Хейли Бийбър може да се опише като самоуверен и съвременен. Тя ловко съчетава типичен детайли с дръзки акценти, създавайки неповторими облици. Хейли не се опасява да опитва с стилните трендове и постоянно наподобява безупречно.

Наскоро публицисти уловиха кадър, в който Хейли Бийбър не наподобява напълно по този начин, както сме привикнали да я виждаме даже в всекидневието: без грим, повърхностно прибрана коса, написа " jenata.blitz ".

Вероятно тя се връща от утринната си подготовка или най-малко облеклата й основават такова усещане. Дори и тук, Хейли е тъкмо себе си - необичайно комбо от стилове - състезателен шушлеков спортен екип, пай наследник топ и елегантна дамска бизнес чанта. На пръв взор в действителност немислима композиция.

Девойката наподобява зашеметяващо без грим - има гладка сияйна кожа, която наподобява естествена. Чертите на лицето й стават все по-привлекателни и симетрични.

Освен това, няма по какъв начин да не отбележим, че Хейли в действителност има неповторимо тяло. Личи си, че води деен метод на живот и постоянно спортува. Ако съдим от профилите й в обществените мрежи обаче, звездата не се лимитира по никакъв метод в храненето си. Хейли обожава пицата, пастата и fast food-а. В същото време виждаме, че е доста слаба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР