През последните години .eu домейните се наложиха сред уеб общността

...
През последните години .eu домейните се наложиха сред уеб общността
Коментари Харесай

Домейнът .eu - най-популярен в Германия, Холандия и Франция

През последните години.eu домейните се постановиха измежду уеб общността като авторитетна домейн зона, представяща европейска еднаквост или европейски обсег на бизнеса. Затова и от ден на ден интернет бизнесмени и други притежатели на уеб сайтове поглеждат към тази домейн зона при избора на име за новия си уеб план. Може би по тази причина възходящият интерес към домейн зоната.eu и на търсенето на информация за нея не стопира. Всъщност, .eu е петият по известност местен домейн в света. Преди него са само националният домейн на Германия -.de, на Англия -.uk, на Нидерландия  -.nl и на Русия -.ru.

С над 3.6 милиона регистрации за 2019 година,.eu е един от най-предпочитаните домейни в Европа, като той е най-популярен в Германия, Холандия и Франция. Страни като Норвегия и Португалия пък означават най-силен растеж в регистрациите на.eu за третото тримесечие на годината - надлежно с 11% и 39%. Причината за този потребителски интерес се дължи на лесната известност на.eu, както и огромната сигурност и отбрана, които дава.

Освен това, домейнът.eu дава надеждна отбрана против фишинг офанзиви, която понижава опцията клиентите да бъдат пренасочени към подправени, например фишинг или други злонамерени уеб страници. Освен това услугата „ Registry Lock " (Блокиране на име на домейн от Регистъра) може да бъде употребена да защищити.eu домейните от евентуални непредвидени промени, измежду които заличавания или прехвърляния.

Източник на статистиките: EURid 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР