През последните години един от доайените в попфолк музиката Сашка

...
През последните години един от доайените в попфолк музиката Сашка
Коментари Харесай

Сашка Васева: Не помня нищо от престоя си в болницата в Германия

През последните години един от доайените в попфолк музиката Сашка Васева мина през редица тествания. Твърди обаче, че не са я трансформирали по никакъв метод, макар, че непрестанно била или в операционната зала, или в болничната стая. 

Споделя, че всичките й фантазии, религия и вяра са свързани с това да прогледне напълно скоро, с цел да може да се качи още веднъж на сцената. Към днешна дата се усеща добре, само че й се губят огромна част от моментите – не си спомня нищо от преди интервенциите, както и по-късно. 

От думите на брачна половинка й Христо схванала, че откакто се събудила след последната й интервенция, незабавно почнала да яде. Щастлива е, че към този момент усеща прилив на сила и с всеки минал ден се усеща все по-уверена. 

Дори и след интервенциите, зрението й към момента не е възобновено. Сашка Васева твърди, че вижда единствено силуети и то като в гъста мъгла, и чува гласове. 
Във времената на тестване се преоткрили още веднъж със брачна половинка й Христо. Според нея, той е същинско богатство. Именно той уредил интервенцията й в Германия да бъде осъществена от най-хубавия доктор – проф. Том. 

Не съжалява, че преди 22 години избрала точно него за брачен партньор и бърза да добави, че когато подписали брак, тя била на върха на славата си, всички мъже били в краката й и можела да има всеки, който пожелае. Твърди обаче, че не знае дали той е удовлетворен от избора на брачна половинка.

Певицата споделя, че няма никакви другари и добавя, че единственият й другар е нейният брачен партньор Христо. Предполага, че към този момент му е омръзнало да се грижи за нея, само че все пак продължава да го прави. 

Не крие, че в Германия й е извънредно скучно и множеството дни минават в лежане в леглото. Няма никакви отговорности, единствената й работа е да се възвърне. Въпреки дългия си престой там, е научила едвам няколко думи на немски. 

По отношение на Слави Трифонов, който даде обещание да й помогне, само че не го направи, Сашка Васева твърди, че към този момент не я интересува и добавя, че никой не й оказал помощ. Единствената по-известна персона, превела 50 евро по сметката й, била Петя Дикова. 

Няма проекти за бъдещето и акцентира, че е подготвена да понесе всичко, което ориста й сервира. Няма проекти даже за метода, по който ще означи рождения си ден, който е на 12 октомври. Посочва, че миналогодишния си рожден ден посрещнала в болница, без каквито и да било мемоари. Заканва се обаче, че в случай че още са в Германия, ще заведе брачна половинка си на Октоберфест, защото ставал огромен ваучър. 

Мечтата й е още веднъж да пее и да я канят по участия. Не знае дали туморът й е тестване, само че пък дълги години живяла с него, без въобще да знае. Според лекарите в Германия, Сашка Васева ще прогледне до две години. Тя е нетърпелива и показва, че една година към този момент е предходна. 
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР