През последните години Джейсън Момоа се превърна в един от

...
През последните години Джейсън Момоа се превърна в един от
Коментари Харесай

Джейсън Момоа шокира всички: Ето защо холивудският актьор вече няма да е секссимвол

През последните години Джейсън Момоа се трансформира в един от най-известните артисти по целия свят. Освен зает с разнообразни спортове като катерене и каране на сърф, секссимволът се интересува извънредно доста и от опазването на околната среда. 

Виж още: Българо-сръбска обич: Невероятната история на първенците Елица и Алекса от " Игри на волята "

Точно това е и повода, която накара Джейсън да отреже косата си, с която несъмнено притегля всички женски погледи. Ролята му на „ Аквамен “ също се свързва с този характерен за него външен белег. Самият той качи видео в персоналния си Instagram профил, в което демонстрира по какъв начин е отрязал огромна част от опашката си, защото по този метод няма да има потребност от шампоан, който е бутилиран в пластмасова опаковка.

Виж още: Млади и влюбени: Алекс Иванов от „ Братя “ се похвали с ново гадже

Актьорът разгласи, че даже е подготвен да се обръсне изцяло с машина за подкастряне. Описанието към самия пост гласи: „ Ей, хора, в никакъв случай не съм усещал вятъра тъкмо там. Писна ми да използваме пластмасови бутилки, би трябвало да спрем. Всички тези гадости отиват в нашата земя, отиват в нашия океан. В момента съм на Хаваите и всичко е толкоз тъжно. Трябва да премахнем пластмасите за еднократна приложимост от живота си и от нашите морета “.

Изображение: https://www.instagram.com/prideofgypsies/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР