През последните години авиокомпаниите правят местата в икономична класа все

...
През последните години авиокомпаниите правят местата в икономична класа все
Коментари Харесай

Как да изберем идеалното за нас място в самолета

През последните години самолетните компании вършат местата в икономична класа все по-тесни и неуместни. Въпреки това обаче не всички са идентични и измежду редовете се намират седалки, които може да ни осигурят малко повече комфорт.
 Триетажни кревати в самолетите - нововъведението на борда на Air New Zealand
Пътуването със аероплан към този момент на ново равнище

Как наподобяват най-иновативните кревати на борда

За да бъдат часовете ни във въздуха по-приятни, е добре, когато имаме опция, сами да си изберем мястото в кабината. Ето по какъв начин да го създадем по най-хубавия метод според от това какъв вид пасажер сме.

Ако ни е боязън от хвърчене

Изобщо не са малко хората, които изпитват боязън от хвърчене или безпокойствие поради възможност от турбуленция. Ако сме от тях, най-подходящото за нас място е в междинната пътека и наоколо до крилото на самолета - там бихме усетили най-голяма непоклатимост.
 Снимка 638969

В случай че пък пътеките са единствено две, по-добрата седалка постоянно е най-външната. Друго място, което е подобаващ избор за хората, които не са почитатели на летенето, е някое с аспект към стюардите и стюардесите. Така елементарно бихме могли да ги повикаме, в случай че имаме потребност да ни успокоят.

Ако летим с бебе или малко дете

Ако би трябвало да се качим на борда с бебе или малко дете, то е добра концепция да се насочим към първия ред. Обикновено самолетите, които летят на дълги дистанции, оферират и удобството за прикрепяне на панер за новородено. Това дава както комфорт на бебето, по този начин и независимост на родителя. В случай че желаеме да се възползваме обаче, би трябвало да заявим това авансово.
 Снимка 638967

Друг вид е да закупим независимо място за бебето и на борда да вземем със себе си (одобрено от авиокомпанията) столче за кола. Ако пък желаеме дребното ни е да е в скута, най-добре да си изберем място до прозореца.

Ако търсим комфорт и опция за сън

В някои самолети за дълги дистанции е помислено и за пасажерите, които са най-капризни във връзка с комфорта по време на полет и обичат да си поспиват. В Airbus A330 да вземем за пример има редове единствено с по две седалки. Както и бихме предположили, там е най-широко и бихме имали най-вече пространство към себе си.
 Снимка 638970

Ако обаче самолетът, с който летим, е по-малък, само че въпреки всичко желаеме да ни е комфортно, можем да се възползваме от местата до спешния излаз, където е по-широко. В случай че пък желаеме да поспим на борда, най-добре е да си запазим място до прозореца, написа Conde Nast Traveler.
 Защо да сме изключително деликатни, в случай че седим до прозореца в самолета
Защо да сме изключително деликатни, в случай че седим до прозореца в самолета

Вероятно не сме се замисляли за това

Ако се постанова бързо да слезем от самолета (за прекачване)

При случай, в който се постанова бързо да слезем от самолета, тъй като би трябвало да хванем различен полет или превоз, е най-подходящо да седнем в предната част на кабината или на седалка до пътеката. Тези места дават опция по-бързо да се отправим към изхода след кацане.
 Снимка 638971

Дори обаче да нямаме опция да изберем седалка и се окажем " заклещени " до прозореца или в средата, има метод да бъдем настанени другаде. Нужно е да разбираем обстановката си на стюардите и те може и да ни реалокират. И въпреки всичко, би трябвало да имаме поради, че това не всеки път е допустимо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР