През последните две години виртуалните срещи, видео разговорите и други

...
През последните две години виртуалните срещи, видео разговорите и други
Коментари Харесай

Новият Windows 11 ни превръща в роботи

През последните две години виртуалните срещи, видео диалозите и други сходни онлайн мероприятия набраха сериозна известност и въпреки през последните месеци живата връзка да се връща постепенно в живота ни, то тези онлайн събития ще продължат да се употребяват и в бъдеще. Една от функционалностите която от Apple вкараха преди няколко години с Facetime ни оказва помощ да изглеждаме съсредоточени по време на такива видео диалози, без значение от това какъв брой разсеяни сме в действителност.
`Новият

Софтуерът употребява изкуствен интелект, с цел да поправя видеото, което отсрещния човек получава и да основава чувството за това, че поддържаме зрителен контакт от самото начало. Функцията е много готина и може би поради това от Microsoft взеха решение да я копират и да я показват в новия Windows 11.
`Новият

Проблемът, обаче, идва в това, че функционалността работи прекомерно добре и поддържа зрителен контакт, даже когато това не е нужно. Много консуматори се оплакват от това, че самите те, а и хората с които приказват наподобяват като роботи по време на диалог. Предполага се, че от Microsoft ще поправят това напълно скоро, само че следва да разберем.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР