През последните две години сякаш се затворихме повече в себе

...
През последните две години сякаш се затворихме повече в себе
Коментари Харесай

Ако и ти като нас си любителка на изкуството, Marquee TV е всичко, за което си мечтала

През последните две години като че ли се затворихме повече в себе си и се научихме да живеем без дребните неща, които ни вършат щастливи – разредихме театралния си календар, оставихме пътуването до европейските столици на културата за „ някой различен път “, а желанието да се докоснем до магията на Виенската опера и Ла Скала наподобява все по-сюрреалистично.

Е, скъпи дами, ние считаме, че всеки ден е подарък от ориста и би трябвало да му дадем късмет да бъде най-щастливият в живота ни. Защото изкуството е за всички и то би трябвало да бъде налично на всички места и когато и да е, изключително в тревожни времена като тези.

Ще ни повярвате ли, в случай че ви кажем, че можете да спазвате противоепидемичните ограничения, да опазите здравето на околните си и продължите да се наслаждавате на удоволствието от театралните изкуства; че с няколко клика можете да се докоснете и да съпреживеете осъществяванията на най-великите актьори в света?



TV е световна стрийминг телевизионна услуга, която дава най-хубавото от изкуствата и културата. Съчетава богата комбинация от танци, балет, опера, спектакъл и документални филми. С други думи, тя е всичко, което един актуален фен на изкуството може да изиска: обилие и досегаемост .

По време на локдауните Marquee TV се утвърди като наложителното приложение за почитателите на културата и сътрудник за организации по изкуствата, които желаят да се свържат с аудитории онлайн. Изследванията демонстрират, че 60% от публиката в региона на изкуствата е придобила навика да гледа представления отдалечено, а 90% продължава да гледа онлайн, даже когато гледането онлайн още веднъж става допустимо.

Напълно курираният сезон есен/зима 2021 на Marquee TV показва над 50 нови осъществявания с присъединяване на водещите международни оркестри, оперни и танцови компании, както и голям брой нови гении. Има и извънредни филми и особено събитие с билети, които надграждат дългогодишните партньорства с организации като Лондонската филхармония, Шотландския балет и Танцовият кино фестивал в Сан Франциско, като в същото време се вкарва извънредно наличие от сходни на това на Teatro alla Scala и Teatro Real, и обширни сбирки от Opera Australia и Австралийския балет.

Предлага се непосредствено от магазините за приложения, а също и на най-хубавите телевизионни платформи. Вече е разполагаем в приложения за iOS и Android, Apple TV, Android TV, Amazon Fire, Comcast X1, Cox, Roku и Samsung като главен сптъник в изкуствата по целия свят.

, водещият снабдител на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, който има телекомуникационния оператор и най–голямата мултиплатформена медийна компания в страната - „ Нова Броудкастинг Груп “, разгласи, че е направил стратегическа инвестиция в Marquee TV, която ще подкрепи световното разрастване на стриймъра за театрални изкуства и обогатяване на предлаганото наличие на Marquee TV с повече истински и извънредни материали, изключително в поддръжка на най-горещите нови гении. В бъдеще с тази поддръжка се чака пускане на огромни платформи по целия свят и възобновяване на приложенията с нови функционалности.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР