През последните две години бившата руска поп звезда, а сега

...
През последните две години бившата руска поп звезда, а сега
Коментари Харесай

Алла Пугачова се отрече от руснаците, те я позлатиха с 20 милиона

През последните две години някогашната съветска поп звезда, а в този момент пенсионирана стопанка Алла Пугачова не възнамерява да се връща в страната, която е напуснала, съгласно личните й думи. Изпълнителката има парцели в Кипър, където се реалокира от Израел, а децата й имат европейски паспорти.

В продължение на две години Пугачова седеше безшумно и не правеше никакви мнения, с изключение на за плебеи и крепостни селяни. 

И ненадейно нейното онлайн безмълвие беше прекратено от бурна интензивност. Певицата реагира изключително прочувствено на думите на Стас Михайлов за звездите-бегълци.

Пугачева записа жестоко видео с отговор на Михайлов, където го назова нецензурни имена и заплаши да се върне.

Потребителите на мрежата бяха сюрпризирани от такава неочаквана интензивност на певицата, която до неотдавна безшумно си седеше на острова. 

Ако до преди няколко месеца в интернет не се появяваше нито дума от нея, в този момент тя разгласява видео по какъв начин танцува на украински шлагер, по-късно яростно дава отговор на рецензиите на сътрудниците си, а после издава албум със записи онлайн от някогашен концерт и дава обещание още един с нови песни за годишнината.

Всичко се оказа просто: пари и отново пари

Певицата, която се готви да издаде албум, желае да завоюва повече пари от него. За задачата би трябвало да предизвикате вълна от яд и още веднъж да припомните за себе си. 

Приятелка на звездата показа, че новият феномен да печели пари от обществените мрежи и платформи е огромна изненада за нея. 

Пугачова беше доста сюрпризирана, когато завоюва повече от 20 милиона рубли за два дни от сваляния на албума ѝ. Но това е единствено един уебсайт.

Може би Алла ще се върне към разнообразните си действия, осъзнавайки опциите на новите действителности и надявайки се да получи още милиони. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР