През последните две десетилетия облачните услуги направиха възможни много от

...
През последните две десетилетия облачните услуги направиха възможни много от
Коментари Харесай

Dynamics 365 Business Central вече е наличен и в България

През последните две десетилетия облачните услуги направиха вероятни доста от нововъведенията в артикули и услуги. Наличието на изчислителен запас когато и да е, от всяко място и постоянно с нужния потенциал промени бизнеса. Проучванията и опитът потвърдиха, че организациите, които по-рано са почнали процеса на цифрова промяна, имат по-високи равнища на продуктивност, основават повече нововъведения, и обезпечават по-добре платени работни места спрямо други организации. В съответния случай " иновация " се отнася до възстановяване на качеството на продуктите или услугите за генериране на по-добри резултати. Microsoft продължава да върви по пътя на трансформацията, с цел да помогне на чиновниците и организациите да реализират повече.
Dynamics 365 Business Central е едно от решенията, които оказват помощ за това.
Българският пазар има доста огромен капацитет - съвършено географско състояние за икономическо другарство. Страната върви по пътя на дигитализацията и към този момент реализира забележителен прогрес. България разполага с огромен запас от добре образовани хора и обещаващи висшисти, профилирани в ИТ бранша. България е дом на мощни софтуерни компании, които дават услуги на водещите международни марки. Има няколко стартъпа, които са основани в България и са добре познати на света. Ако успее да употребява цялостния си капацитет и технологията, страната сигурно може да се трансформира в новия цифров хотспот на Европа.
Развиването на дребните и междинни предприятия (МСП) е основно за всяка страна, тъй като точно те са моторът на стопанската система. Dynamics 365 Business Central е предопределена точно за дребните и междинни предприятия, с цел да им оказва помощ да реализират повече.
Dynamics 365 Business Central е облачно решение за ръководство на бизнеса, уместно за дребни и междинни компании. Системата свързва всички звена в компанията е една интегрирана среда, улеснява връзката, икономисва време и подкрепя взимането на по-добри управнически решения.

Dynamics 365 Business Central оказва помощ на фирмите да интегрират своите финансови, търговски и индустриални и оперативни отдели. С Business Central мениджърите имат прецизен и своевременен взор на положението на бизнеса. Системата усъвършенства бизнес процесите, усъвършенства взаимоотношението с клиенти и улеснява процеса на взимане на решения. Business Central свързва чиновниците и прави обмена на информация в организацията по-лесен. Помага за откриването на разнообразни трендове, предотвратява проблеми и обезпечава чудесно потребителско преживяване, което е налично и несъмнено на всички употребявани устройства. Business Central дава на потребителите и детайлни разбори с опция за прорез по разнообразни аналитичности, които потребителите могат да персонализират.
Реклама
Добрата вест е, че Dynamics 365 Business Central е към този момент налична в България и два колегата са подготвени да оказват помощ за нейното внедряване - FTS и Intelligent Systems.
Като сътрудници сте имали опция да работите с Dynamics 365 Business Central, какъв е вашият опит? Калин Цветанов, изпълнителен шеф на Intelligent Systems Калин Цветанов, изпълнителен шеф на Intelligent Systems:Dynamics 365 Business Central не е нещо ново за нашата компания. Повече от 17 години наблюдаваме развиването на продукта и всяка нова негова версия е живяла личен живот, както при нас, по този начин и при нашите клиенти. Той е и съществена част от нашето портфолио с 60% дял и повече от 450 клиента. Новата облачна версия Dynamics 365 Business Central към този момент обслужва компании в над 50 страни по света и преди да стане налична за България, експертите ни имаха опцията да внедрят решението на непознати пазари. От опита ни можем да споделим, че облачната версия на ERP системата в допълнение усъвършенства ръководството на ресурсите в една компания, като й предлага еластичност да употребява толкоз колкото е належащо за размера на активността й.
По време на пандемията от COVID-19 бяхме очевидци на това по какъв начин Dynamics 365 Business Central отговори на нуждата на бизнеса от обезпечаване на непрекъсваемост на оперативните процеси, без значение от местонахождението на чиновниците.
Реклама Станимир Костов, изпълнителен шеф на " ФТС Груп ": Станимир Костов, изпълнителен шеф на ФТС Груп
" ФТС България " има дълготраен опит с Dynamics 365 Business Central в доста промишлености, само че това, което изключително ни отличава, е опитът ни с облачни решения за ръководство на бизнеса. Преди към 5 години Цанка Маркова, шеф на " ФТС България " се върна от годишната конференция на Microsoft във Вашингтон и на въпроса " Какво ново? ", отговорът ѝ беше " скоро всичко ще бъде в облакa и в случай че до 5 години не помогнем на нашите клиенти да трансформират бизнеса си към облачни решения, след още 5 - няма да сме в бизнеса, какъвто го познаваме. " Тогава Microsoft разгласи тактиката си Cloud First, която я направи най-голямата компания в света. Още тогава поставихме началото на тактиката на " ФТС България " за Cloud трансформацията и през днешния ден можем да се похвалим с най-хубавото достижение в района - делът на Cloud бизнеса ни е над 60% от общите ни доходи. Това се дължи на триумфите ни с Dynamics 365 Finance & Operations (AX/Axapta), Power BI и многото съоръжения на Dynamics NAV и Dynamics 365 Business Central в Azure. Разбира се, пътят не е извървян до край, процесът на промяна продължава, а съществуването на Dynamics 365 Business Central като облачна услуга на Microsoft ще го форсира доста, давайки достъп и на дребните и междинни компании до всички нововъведения в региона на системите за ръководство на бизнеса.
Какво бихте показали като изгода, която компанията получава? Моля, дайте действителни случаи за образец.Станимир Костов, изпълнителен шеф на " ФТС Груп ":Преди няколко години имахме среща с шефа на една компания, който ни описа следното: " Имаме система, която ни прави работа, само че понякога стопира да работи. Тогава се обаждам на младежа, който я поддържа и организираме следния диалог: - Сървърът работи ли? Четено Коментирано Препоръчвано 1 Енергетика 2 Политика 3 Здравеопазване 1 Градове 2 Енергетика 3 Политика 1 Политика 2 Енергетика 3 Медиа и реклама Реклама - Аз по какъв начин да схвана? - Отиди до сървърното помещение, виж дали свети и дали издава звук. - Да, шуми и свети. - Добре, следователно би трябвало да дойда и да ревизира, само че защото сега съм ангажиран с различен проблем, ще мога да го направя на следващия ден ". Бюлетин Вечерни вести
Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Вашият email Записване
Реклама Управителят приключи с " Искам система, която да е в облака и някой различен да се грижи за това да работи непрестанно. Не желая да ревизирам дали сървърът шуми и свети, а просто да знам, че постоянно работи. Би било отлично, в случай че мога да заплащам месечно за това, което употребявам, вместо да се постанова да влагам огромна сума още първоначално. Важно е да е система, създадена от световна компания, която да ми обезпечи непрекъснатост на услугата и да има средства, с цел да я развива. Това ще ми подсигурява, че системата се употребява от хиляди компании по света и има доста хора, които я познават и могат да ми оказват помощ, в случай че се наложи. "
Dynamics 365 Business Central Cloud (като облачна услуга) ви дава всичко това на момента и на напълно налична цена. Не инцидентно, всеки месец близо 1000 нови компании по света се причисляват към общността на употребяващите Dynamics 365 Business Central Cloud.
Калин Цветанов, изпълнителен шеф на Intelligent Systems:Решението за миграция към облачното решение е улеснено от нулевата инвестиция в инфраструктура, както и преимуществото да се употребява постоянно най-новата версия на продукта. Така фирмите в доста по-ранна фаза на развиването си имат опцията да стъпят на една съвременна платформа, която ще пораства дружно с бизнеса им. През 2020 година с белгийския ни офис се свърза международен водач в автомобилния отрасъл. Компанията търсеше цялостна платформа от бизнес решения, посредством която да сплоти всички звена и да автоматизира доста от процесите. Екипът ни внедри облачната версия на Dynamics 365 Business Central, CRM решението Dynamics 365 Sales, платформата за данни и приложения Power Apps и системата за бизнес разбори Power BI, като ги интегрира в една екосистема. За благополучие, в облака интеграцията се случва доста по-лесно спрямо решения на личен сървър. Към днешна дата клиентът ни се възползва от голям брой усъвършенствания в ръководството на бизнеса си, измежду които автоматизирани процеси, цялостна синхронизация на данните, елементарен и бърз достъп до всевъзможни информации, взаимосвързаност сред отделите от всяка локация. Чрез плановете ни в чужбина като упоменатия, успяхме да изградим положителни практики при внедряване на бизнес програмен продукт в облака и в този момент сме подготвени да ги използван и в работата си с българските компании.
Използването на облачната версия на D365 Business Central е облекчение както за IT личния състав, по този начин и за мениджмънта, който може да се концентрира върху главната активност на своята компания. В допълнение заради усъвършенстваната отбрана на данните решението оказва помощ на фирмите да решат казуса с непрекъснатите хакерски атаки към корпоративните инфраструктури, които по мои наблюдения зачестиха.
Колко време лишава на решението да се започва и да стартира да работи?Калин Цветанов, изпълнителен шеф на Intelligent Systems:Продължителността на процеса по внедряване на Dynamics 365 Business Central, както и на всяко друго софтуерно решение, може да варира. От техническа позиция един от значимите фактори е функционалният обсег на внедряването. Ако се постановат спомагателни доработки, това безспорно лишава повече време. Положихме старания да скъсим процеса по внедряване и да улесним прекосяването към всяка по-нова версия, като сме създали и сертифицирали огромна част от спецификите свързани с промишлеността като обособени приложения към главната версия.
Съществува и различен фактор, който оказва не по-малко въздействие и това е готовността и осъзнатостта за смяна, и по какъв начин тя ще бъде въведена в организацията. Всяка смяна изисква нужната доза мотивация, както на мениджмънта, по този начин и на целия личен състав. Затова ние се стремим да помогнем на клиентите да изминат този път през непознатото с най-малък риск за бизнеса си и да ги предупредим за всички компликации и подводни камъни, като им покажем най-прекия път. За нас това е следващият план, само че за клиента е първият. Индустриалната ни експертиза, опита, познаването на спецификата на бизнеса и опцията да приказваме с клиентите на един и същи език улесняват целия развой и водят до сполучливо внедряване и потребление на решението Dynamics 365 Business Central.
Станимир Костов, изпълнителен шеф на " ФТС Груп ":
Поръчвате си съответния брой и вид лицензи и до момента в който изсъхне мастилото от електронния ви автограф ще имате достъп, т.е. незабавно. Разбира се, това ще ви свърши работа, в случай че сте човек с опит с ERP системи и желаете бързо да пуснете дребна система за вас или някой ваш другар. Ако ви би трябвало освен това, ние сме разполагаем да ви спомагаме с авансово готови модели, с цел да бъде подготвена системата ви по-бързо. Ако сте междинна компания с повече и по-сложни бизнес процеси, тогава ще ви предложим пълномащабно внедряване на ERP система, несъмнено съобразено със актуалните трендове за бързо внедряване на обособени етапи с по-малък обсег.

Нашият пазар заслужава да бъде трансфорат в център на цифровите нововъведения и цифрова точка за целия свят. Освен от богатия набор от умения и новаторски метод на мислене, ние се нуждаем и от вярната инфраструктура и поддръжка. Dynamics 365 Business Central е решението, което ще докара бизнеса до по-голяма продуктивност и нововъведения. Dynamics 365 Business Central слага гъвкавостта в основата на бизнеса, което разрешава бърз старт, развиване със лично движение и адаптиране в действително време. Свържете се с сътрудник на Dynamics 365, който да ви помогне с ръководството на системата по този начин, че тя да отговоря на потребностите на всяка промишленост.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР