През последните два дни плажът в Сен-Жан-дьо-Мон се превърна в

...
През последните два дни плажът в Сен-Жан-дьо-Мон се превърна в
Коментари Харесай

Нгапет, Бруниньо и Чоно Пенчев вдигат градусите на плажа

През последните два дни плажът в Сен-Жан-дьо-Мон се трансформира в едно от най-горещите места във Франция. Причина за това са суперзвездите, които бяха посетители на шампионат по плажен волейбол. Организатор беше не какъв да е, а водачът на френския народен тим Ървин Нгапет.



Специални посетители на посрещача бяха капитанът на Бразилия Бруно Резенде , централен блокировач №1 от Лигата на нациите Кевин Льо Ру , сръбският национал Урош Ковачевич , холандският национал Нимир Абдел-Азиз , българският волейболист и разпределител на Азимут (Модена) Чоно Пенчев и още куп имена от волейболните среди.



Волейболистите привличаха вниманието освен с положителната си игра край мрежата, а и с съвършената си визия. Съвсем предстоящо огромна част от тях бяха " нападнати " от почитателки, които се редиха на опашка за фотоси със своите любимци.



И до момента в който Нгапет преподаваше уроци на децата по какъв начин да забиват в негов жанр, сътрудника му от националния тим Кевин Льо Ру и бразилската суперзвезда Бруно Резенде не успяваха да си поемат глътка въздух от фотоси и подписи. Централният блокировач на Франция пък настойчиво прикриваше новата си татуировка на рамото, която даде обещание, че скоро ще покаже.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР